Sabam Applicaties

E-Licensing

De online aangiftemodule voor gebruikers van het SABAM-repertoire

E-Services

Applicaties voor de leden van SABAM

 

News

 • 28 januari 2015

  Op maandag 18 mei 2015 vindt de Algemene Vergadering plaats. U vindt hier alle info indien u zich kandidaat wenst te stellen voor één van de vacante mandaten.

  In de loop van de maand april volgt de oproepingsbrief met de agendapunten.

 • 27 januari 2015

  Om de rechten van onze auteurs muziek te vrijwaren, worden de uitzendschema’s van de gote radiozenders (VRT, RTBF, JOE fm, Q-music, Nostalgie, BEL RTL, NRJ,…) vierentwintig uur op vierentwintig en driehonderdvijfenzestig dagen per jaar door SABAM verwerkt.

 • 26 januari 2015

  Zoals het de presentator van De Slimste Mens betaamt, worden door de regisseur in hem intussen nieuwe filmplannen beraamd.

 • 19 januari 2015

  In 2015 trekt Urbanus al zijn registers open. De CD-box “Urbanus integraal” verzamelt voor het eerst alle officiële albums en overbekende legendarische live-opnames van de komiek die Vlaanderen al generaties lang moeiteloos aan het lachen krijgt.

 • 15 januari 2015

  In haar nieuwe reportagereeks voor Eén neemt Annemie Struyf de kijker mee op sleeptouw in leefwerelden waarvan de kijker doorgaans slechts het topje van de ijsberg te zien krijgt. Tot Via Annemie.

 • 14 januari 2015

  Luc De Vos indachtig zagen nieuwe Mia’s het licht op 8 januari. Ze waren meteen goed voor een kijkcijferrecord en de hoogste totaalsom aan awards voor één artiest. Het Stromae-effect blijkt nog lang niet uitgewerkt in Vlaanderen maar er zijn kapers op de kust.

ARTES verwelkomt de audiovisuele, literaire en theaterauteurs en beeldende kunstenaars!