Music
“Soldout Forever”
maart 14, 2017

Hoe trakteert een hip electroduo op het beste van zichzelf uit een nieuw album? Juist, met een stomende showcase.  “Sold Out Forever” is een kreet die wellicht spontaan opkwam bij het enthousiaste volkje in de letterlijk tot de nok gevulde Brusselse Archiduc. “The end is just a new start” zingt frontvrouw Charlotte Maison in de titelsong van Forever.
Meteen het motto van David (Baboulis) en Charlotte, die hun jongste plaat  als “ een sprong in het diepe” ervaren.

Dit is het vijfde album van de groep na Stop Talking (2004), Cuts (2008), More (2013) en de soundtrack van Puppy Love (2014), goed voor een Magritte du Cinema voor Beste, Originele Muziek in 2015.
Ze verzamelden intussen ook al een Octave de la Musique en David werd Beste Muzikant tijdens de D6bels Music Awards in 2016.

Voor Forever bundelde Soldout de krachten met Goose, Darko, Maya Postepski (drumster bij Austra), Marta Salogni (geluidsingenieur bij The xx, M.I.A, FKA Twigs) en Victor Le Masne (drummer en toetsenist bij Housse De Racket). Voor hun toernee in 2017 zullen Charlotte en David vergezeld worden door drummer Alexandre De Bueger. Met band Alaska Gold Rush sleepte hij eerder al een Sabam Award (Franstalige editie) in de categorie rock/pop/folk in de wacht.

Forever kwam uit op 10 maart via een Bertus distributie.
Coming soon: release show in de Reflektor in Luik op 30 maart.

http://www.soldout.be/
https://www.facebook.com/wearesoldout/?fref=ts
https://www.youtube.com/user/wearesoldout

share

Niet gevonden wat u zocht?

We helpen u graag verder.

 

Contacteer ons