Onze kantoren zijn dan wel nog gesloten tot 31 augustus en onze medewerkers werken thuis, toch blijven we u met raad en daad bijstaan. Uw auteursrechten worden ook zoals gepland uitbetaald.

Hebt u een vraag? Raadpleeg onze handige lijst van veelgestelde vragen. Vindt u geen antwoord op uw vraag? Contacteer ons dan via het contactformulier. Zo wordt uw vraag met prioriteit behandeld. Wilt u toch liever telefoneren met ons? Dat kan elke werkdag van 9u30 tot 13u en van 14u tot 15u30 op het nummer 02 286 84 84.

Vertegenwoordigt Sabam ook buitenlandse kunstenaars/auteurs?

Sabam vertegenwoordigt niet alleen het repertoire van haar Belgische leden, maar ook dat van buitenlandse zusterverenigingen met wie ze een wederkerigheidscontract heeft afgesloten.

Of het nu gaat om een Duitse schlager bij het carnaval, een uitzending via een schotelantenne in een kebab- of pitazaak, een salsanummer tijdens de zumbales of een rustgevend deuntje in het Chinese restaurant, Sabam zorgt ervoor dat de auteursrechten bij de zustervereniging en zodoende ook bij de aangesloten auteurs raken.

Een overzicht van alle zusterverenigingen waarmee Sabam een wederkerigheidscontract heeft afgesloten, vindt u hier.