U kunt op ons rekenen. Uw auteursrechten worden zoals gepland uitbetaald. Lees wat we verder voor u doen.
Hebt u een vraag? Vind het antwoord in onze FAQ’s of gebruik dit contactformulier. Bellen kan u elke werkdag van 9u30 tot 13u op 02 286 84 84.

Covid-19: overzicht van alle (steun)maatregelen
Covid-19: overzicht van alle (steun)maatregelen
april 15, 2020

Sinds het begin van de Covid-19-crisis hebben vele federaties, verenigingen en instellingen hun uiterste best gedaan om de culturele sector te ondersteunen. Om een overzicht te houden over deze lawine aan informatie heeft Sabam deze overzichtspagina met nuttige informatie en steunmaatregelen voor u aangemaakt.

Voeg deze pagina zeker toe aan uw favorieten want de informatie wordt regelmatig bijgewerkt!

Europa / wereld

29.06.2020 > Uw mening telt! Vul deze enquête in om de impact van COVID-19 op de culturele sector in Europa beter in kaart te brengen

Neem deel aan deze enquête om de impact van de COVID-19-crisis op het inkomen van cultuurwerkers te evalueren. De verzamelde gegevens zullen helpen om aanbevelingen te doen en passende acties te plannen om de culturele sector in Europa een boost te geven. U hebt slechts 12 minuten nodig en uw gegevens worden uiteraard anoniem verwerkt. Klik hier voor meer info.

16.06.2020 > Wanneer weer liveconcerten in Europa? Een interactieve kaart toont het u in één oogopslag

De organisatie die de sector van de liveconcerten vertegenwoordigt (Pearle) heeft zopas een kaart van Europa uitgebracht met de data waarop liveconcerten in de verschillende landen weer mogen doorgaan.

07.05.2020 > Europese Commissie lanceert nieuw platform voor culturele en creatieve stakeholders

De Commissie lanceert Creatives Unite, een platform om kunstenaars, uitvoerders en anderen die werkzaam zijn in de culturele en creatieve sector te helpen informatie en potentiële maatregelen gemakkelijker te delen tijdens de huidige coronacrisis. Lees hier meer.

Federaal

24.11.2020 > Ook GALM maakte een handig overzicht van alle steunmaatregelen

Ook de beroepsvereniging GALM heeft de steunmaatregelen van de diverse overheden nog eens netjes opgelijst. Ga zeker na voor welke steun u in aanmerking komt! 

12.11.2020 > Gevolgen lockdown voor muzikanten en muzieksector

Op zondag 2 november werd het nieuwe ministerieel besluit gepubliceerd waarin staat welke winkels/diensten wel of niet open mogen blijven tijdens deze tweede lockdown. VI.BE verduidelijkt aan de hand van enkele concrete cases wat dit betekent voor muzikanten en de muzieksector. Meer info.

26.10.2020 > Strengere regels voor cultuursector

Op 23 oktober kondigde het Overlegcomité strengere regels aan voor de cultuursector: 

  • Op evenementen (binnen én buiten) mogen nog maar 200 personen aanwezig zijn.
  • De veilige afstand van anderhalve meter tussen bubbels moet overal worden bewaard.
  • Bezoekers moeten altijd een mondmasker dragen.
  • Er mag niet gegeten of gedronken worden. 
  • Uitzonderingsmaatregelen voor grote zalen vallen weg.

Deze nieuwe regels gelden tot 19 november. 

09.07.2020 > Tijdelijke werkloosheidsuitkering voor artiesten goedgekeurd

Artiesten en technici uit de culturele sector kunnen vanaf nu ook rekenen op een werkloosheidsuitkering. Het wetsvoorstel werd afgelopen nacht goedgekeurd in het federaal Parlement. De steunmaatregel geldt in principe tot het einde van het jaar. Meer info vindt u hier.

12.06.2020 > Amateurtheater mag terug opstarten rekening houdend met specifieke protocollen

Op 8 juni kreeg het amateurtheater goed nieuws over de heropstart. Echter: deze heropstart werd uitgesteld tot de bevoegde minister Jambon de ‘protocollen’ had goedgekeurd. Dat is ondertussen gebeurd en OPENDOEK heeft het basisprotocol vertaald naar het amateurtheater in hun Coronagids.

11.06.2020 > Gids van FOD Economie helpt u bij de heropening van uw horecazaak

Sinds 8 juni mogen horecazaken de deuren weer openen. Als restaurant- of caféhouder moet u echter bepaalde veiligheids- en hygiënevoorschriften naleven en deze aan uw klanten meedelen. Om u daarbij te helpen, heeft de FOD Economie een gids opgesteld met een reeks tips en communicatiemateriaal dat u gratis kunt downloaden. Raadpleeg hier de gids en het communicatiemateriaal.

29.05.2020 > Gids voor audiovisuele producties in coronatijden 

De sociale partners van PC 227 keurden na overleg met alle beroepsfederaties en belangenverenigingen een gids met specifieke maatregelen voor audiovisuele producties goed. Meer info op de website van mediarte, het sociaal fonds van de audiovisuele sector en de filmproductie in België.

27.05.2020 > Cultuur eindelijk op de politieke agenda! 

Een delegatie van dertien vertegenwoordigers van de culturele sector werd maandag ontvangen door premier Sophie Wilmès en zeven ministers die belast zijn met verschillende bevoegdheden die een impact hebben op de artistieke en culturele sector in alle regeringen van het land. Er werd meer dan twee uur lang van gedachten gewisseld over de gevolgen van de coronacrisis voor de sector. Ook werden steunmaatregelen besproken en werden er toezeggingen gedaan voor de langere termijn. Meer informatie vindt u hier.

24.04.2020 > Exitstrategie uit de crisis. Wat heeft de Nationale Veiligheidsraad beslist?

De Nationale Veiligheidsraad is op 24 april 2020 bijeengekomen om de Belgische exitstrategie uit de crisis te bepalen. De versoepeling van de maatregelen die zijn genomen om de verspreiding van het virus tegen te gaan, zal in vier fasen gespreid in de tijd plaatsvinden. Ontdek hier de 4 fasen van de exitstrategie uit de crisis.

10.04.2020 > Auteurs bieden solidariteitsbijdrage aan horecazaken

Sabam en de Vlaamse, Waalse en Brusselse horecafederaties zijn overeengekomen om een solidariteitsbijdrage toe te kennen aan horecazaken die overeenstemt met 1 maand auteursrechten. In totaal gaat het om een bedrag van bijna 2 miljoen euro afkomstig van de rechten van auteurs, componisten en uitgevers.

Meer info vindt u hier.

09.04.2020 > PlayRight+ lanceert noodfonds voor uitvoerende kunstenaars

PlayRight-leden die het slachtoffer zijn geworden van annulaties tussen maart en mei 2020 kunnen een steunaanvraag indienen.

Meer informatie? Klik hier.

08.04.2020 > Sabam maakt 18 miljoen euro vrij voor haar auteurs

Auteurs die lid zijn van Sabam bouwen in de loop van hun carrière een spaarpotje op. Normaal gezien kunnen ze dit bedrag pas op hun 60ste opnemen. Hier maken we nu een uitzondering op. Onze leden zullen dit bedrag nu al deels of volledig kunnen opnemen.

In totaal krijgen bijna 9.000 auteurs en componisten zo toegang tot meer dan 18 miljoen euro.

Klik hier voor meer informatie.

Regionaal

20.11.2020 > Webinar: steunmaatregelen voor de cultuursector

De tweede lockdown heeft opnieuw een grote impact op de cultuursector. Gelukkig werden bestaande steunmaatregelen verlengd en werden er bijkomende ingevoerd. Voor welke maatregelen kom ik in aanmerking? Wat zijn de voorwaarden? En hoe en waar vraag ik ze aan? Op 1 december geeft Cultuurloket antwoord op al je vragen tijdens een webinar. Schrijf je in.

03.11.2020 > Vraag je culturele activiteitenpremie aan

Deze forfaitaire subsidie van de Vlaamse overheid kan tussen 1 september 2020 tot 31 mei 2021 gebruikt worden voor de organisatie of uitvoering van een culturele activiteit, of voor de terbeschikkingstelling van infrastructuur voor een culturele activiteit. Info en voorwaarden

29.10.2020 > Amateurtheater drukt pauzeknop in

Vlaanderen treft extra maatregelen om de stijgende coronacurves onder controle te krijgen en kondigt een volledige sluiting voor de cultuursector af. Alleen bibliotheken blijven open. Deze maatregelen gelden vanaf 29 oktober.
 
OPENDOEK en JongDOEK volgen de richtlijnen van de overheid en schorten alle publieksactiviteiten op tot 19 november. Meer info.

26.10.2020 > Overzicht steunmaatregelen muzieksector

De maatregelen voor de cultuursector worden weer verstrengd. Hebt u steun nodig, maar ziet u door de bomen het bos niet meer? VI.BE maakte dit handig overzicht van steunmaatregelen voor de muzieksector waarop u als muzikant, organisator, boeker, e.d. een beroep kunt doen. 

21.10.2020 > Vlaams relanceplan voor cultuur voorgesteld

De Vlaamse regering presenteerde haar relanceplan voor de culturele sector, waarin ze extra geld vrijmaakt bovenop het eerder aangekondigde noodfonds van 65 miljoen euro (zie het nieuws van 5 juni hieronder). We onthouden vooral:

  • dat het Vlaams Audiovisueel Fonds 10 miljoen euro krijgt om de creatie van nieuwe filmproducties in de komende jaren te stimuleren. Dit moet de filmsector extra zuurstof geven. 
  • dat Literatuur Vlaanderen vanaf 2021 jaarlijks 1,6 miljoen extra krijgt om talenvolle auteurs en literaire organisaties te ondersteunen en om de Vlaamse literatuur internationaal te promoten.
  • dat de projectsubsidies voor individuele kunstenaars en kleinere organisaties (na de protesten van eerder dit jaar) weer structureel worden opgetrokken tot het oorspronkelijke budget van 9 miljoen euro per jaar. 

01.09.2020 > Versoepeling culturele evenementen

Vanaf 1 september geldt voor de cultuursector een gefaseerd basisprotocol met kleurencodes. Elke kleur stelt een pandemiescenario voor. Nieuw is dat bij culturele voorstellingen de verplichte afstand tussen personen of bubbels verkleind wordt tot één meter of één stoel in zalen met vaste stoelen. Meer informatie via de website van cultuurloket.

24.08.2020 > webinar: lokale evenementen kunnen coronaproof

Op 20 augustus besliste de Nationale Veiligheidsraad dat de toegang tot georganiseerde evenementen wordt verdubbeld van 100 naar 200 mensen binnen en van 200 naar 400 mensen buiten. Vanaf 1 september wordt het mogelijk voor cultuurhuizen, organisaties, etc. die over een permanente structuur beschikken om meer publiek toe te laten, mits uitdrukkelijke toestemming van de lokale gemeente. Dat is niet de versoepeling waar de sector op hoopte. De crisiscel cultuur pleit voor een aantal personen dat in verhouding staat tot de capaciteit van de ruimte. 

Wil je weten hoe je een event coronaproof kan organiseren? Cult!, oKo, Fonds voor Podiumkunsten en VVSG organiseren een webinar op 26 augustus. Schrijf je in

12.08.2020 > Coronagids OPENDOEK: veilig terug aan de slag in het amateurtheater 

OPENDOEK, de koepelorganisatie voor het amateurtheater in Vlaanderen en Brussel, paste haar Coronagids - Veilig terug aan de slag in het amateurtheater aan de nieuwe maatregelen aan. Je vindt deze samen met een stappenplan en een checklist voor de opmaak van een draaiboek terug op de website. Als organisator ben je bovendien verplicht vooraf een risico-analyse te maken. Daarvoor ontwikkelde OPENDOEK een handige tool: risicoanalyse XLSX.

07.07.2020 > Vlaamse coronapremie tot 1.500 euro voor kwetsbare kunstenaars en cultuurwerkers

Wie in de culturele sector werkt en tot nu toe tussen de mazen van het net van bestaande steunmaatregelen viel, kan binnenkort een Vlaamse coronapremie tot 1.500 euro aanvragen. Het gaat hier bijvoorbeeld om individuele kunstenaars of cultuurwerkers die niet bij een culturele instelling of gezelschap horen, maar die bijvoorbeeld werken als zelfstandige, freelancer of met dagcontracten. Ook podiumbouwers, technici, roadies en allerhande toeleveranciers komen in aanmerking voor deze premie.

Vanaf 17 juli tot eind augustus kan de premie via een app worden aangevraagd.

Deze steunmaatregel komt bovenop de 85 miljoen euro voor cultuur in het Vlaams noodfonds.

08.06.2020 > Groen licht voor Protocol Filmproductie

Goed nieuws voor de audiovisuele sector! Minister-President en Vlaams minister van Cultuur Jan Jambon heeft vandaag zijn goedkeuring gegeven aan het Protocol Filmproductie. Dat betekent dat alle filmproducties hervat kunnen worden, op voorwaarde dat de veiligheidsprotocollen worden nageleefd. In een latere fase zal een algemeen basisprotocol voor de brede cultuursector worden uitgerold.
 
Van zodra beschikbaar zal het Protocol Filmproductie terug te vinden zijn op de website van Screen Flanders.

05.06.2020 > Protocollen rond heropstart in cultuursector in voorbereiding

Op 3 juni besliste de Nationale Veiligheidsraad dat de cultuursector haar activiteiten zonder publiek vanaf 8 juni terug mag hervatten. Om dit zo veilig mogelijk te laten gebeuren, worden protocollen opgemaakt. Door de diversiteit van de cultuursector is het echter een enorme uitdaging een set met heldere en gedragen richtlijnen op te stellen. Daarom is het nu eerst wachten op een basisprotocol. Klik hier voor meer informatie.

05.06.2020 > Opvolging verdeling middelen Vlaams Noodfonds Corona

Van de 65 miljoen euro die het Vlaams Noodfonds Corona vrijmaakt voor de cultuursector, gaat 5 miljoen euro naar het VAF/Filmfonds en 1,9 miljoen euro naar het VAF/Mediafonds. Van het bedrag dat toegekend wordt aan het VAF/Filmfonds is er 4,5 miljoen euro voorzien voor producties en 500.000 euro voor publiekswerking.

Het VAF is in overleg met het departement Cultuur, Jeugd en Media en de betrokken kabinetten over de methodologie, procedures en deadlines voor het insturen van schadedossiers. Het is de bedoeling om hier nog voor de zomer volledige duidelijkheid over te scheppen.

02.06.2020 > Compensatie van 1,3 miljoen euro voor auteurs en illustratoren

De Vlaamse Auteursvereniging en Literatuur Vlaanderen (LV) berekenden dat Vlaamse auteurs en illustratoren 876.000 euro verliezen door de coronamaatregelen. Dit bedrag betreft de gederfde royalty’s en houdt dus geen rekening met de afgelaste auteurslezingen. Die zijn nog eens goed voor 429.000 euro. Om deze gederfde inkomstente compenseren, heeft Literatuur Vlaanderen in overleg met VAV de Vlaamse Regering om 1,3 miljoen euro uit het noodfonds gevraagd.

25.05.2020 > Beroepsorganisaties van kunstenaars richten Artiestencoalitie op

Kunstenaars en hun beroepsverenigingen uit Vlaanderen en Brussel hebben zich verenigd in de Artiestencoalitie, het nieuwe aanspreekpunt voor media, overheden, steunpunten en sector. Voor meer info over Artiestencoalitie kan u hier terecht.

14.05.2020 > Brussel: tot 1.500 euro steun voor cultuurwerkers

Brussel neemt specifieke maatregelen ter ondersteuning van de culturele sector, waarbij de aandacht vooral uitgaat naar Brusselse non-profitorganisaties en cultuurwerkers die tot nu toe niet voor steun in aanmerking kwamen. Een online aanvraagformulier zal weldra hier beschikbaar zijn.

08.05.2020 > VAF - Lancering tijdelijk coronadistributiefonds

Het Bestuur van het VAF ging akkoord met een voorstel om 325.000 euro aan middelen afkomstig van Flanders Image vrij te maken voor de ondersteuning van de distributie van Vlaamse films. Het grootste deel van dit bedrag gaat naar een tijdelijk distributiefonds. Klik hier voor meer info.

04.05.2020 > Vraag uw impulspremie op bij VAF

Als scenarist, regisseur of producent kan u bij het Vlaams Audiovisueel Fonds een impulspremie verdienen op basis van het succes van vorig werk (gesteund door het VAF/Filmfonds).

Deze automatische premie geeft een financiële opstapje om nieuw werk te creëren zonder eerst langs een beoordelingscommissie te passeren. Misschien hebt u momenteel meer tijd om iets nieuw uit te werken of om een project naar een volgend stadium te brengen. Een impulspremie is dan uiteraard erg welkom.

04.05.2020 > Nieuwe coronamaatregel van VAF: slatefunding

Het Vlaams Audiovisueel Fonds heeft een tijdelijke subsidielijn in het leven geroepen voor nieuwe en prille projecten onder de vorm van slatefunding. Dat is een financiële steun die in één keer wordt toegekend aan een pakket van meerdere projecten voor een welbepaalde periode. In dit geval gaat het over een pakket van drie tot vijf audiovisuele creatieprojecten, voor een totaal geplafonneerd bedrag van maximum 250.000 euro.

Het VAF neemt dit nieuwe initiatief om de sector, in de aanloop naar de heropstart na de lockdown, extra stimulansen aan te reiken.

28.04.2020 > Webinar rond steunmaatregelen voor freelancers

Bent u actief als freelancer? Bekijk dan zeker eens het recente webinar met UNIZO-expert Erik De Bom. Hij geeft meer uitleg over de verschillende steunmaatregelen en somt ook een aantal handige tips op.

03.04.2020 > Check of u recht hebt op een compensatie- of hinderpremie van de Vlaamse overheid

De Vlaamse regering liet weten dat ondernemingen die ondanks de coronacrisis blijven doorwerken, maar daarbij zware verliezen lijden, een compensatiepremie van € 3.000 ontvangen.

Eerder kondigde de regering ook al een hinderpremie aan van € 4.000 voor ondernemers die verplicht moeten sluiten omwille van de overheidsmaatregelen.

01.04.2020 > Vlaamse regering kondigt nieuwe steunmaatregelen aan

Op 1 april heeft de Vlaamse Regering nieuwe steunmaatregelen aangekondigd in de vorm van onder andere premies, bijkomende werkingsmiddelen of uitstel van betalingen waar ook de muzieksector een beroep op kan doen.

Andere

21.07.2020 > Kunstenpunt organiseert nieuwe infosessies rond project- en beursaanvragen op 19 en 20 augustus

Op 15 september 2020 kunnen project- en beursaanvragen worden ingediend binnen het Kunstendecreet. Om u zo goed mogelijk voor te bereiden organiseert Kunstenpunt online een gratis tweedaagse infosessie ism VI.BE, Cultuurloket en VAi. Ontdek het volledige programma.

13.07.2020 > Ontvang een coronacompensatie via Literatuur Vlaanderen

Bent u als auteur, illustrator of vertaler financieel getroffen door de coronacrisis? Dan biedt Literatuur Vlaanderen u een coronacompensatie! Een aanvraag indienen kan nog tot 31 augustus.

09.07.2020 > Nieuwe bevraging van VI.BE polst naar gebruik van steunmaatregelen

De Vlaamse en federale overheid werkte al heel wat steunmaatregelen uit. Die zullen ook de komende maanden van cruciaal belang zijn om de muzieksector de nodige zuurstof te geven.

Vandaar ook deze nieuwe bevraging: VI.BE wil graag te weten komen wie van welke steunmaatregelen gebruik heeft kunnen maken in juni en wie waarop kan rekenen in juli en augustus. Klik hier voor de bevraging voor individuen of hier voor de bevraging voor ondernemingen (vzw’s, vennootschappen…)

13.06.2020 > Z-Talk met Tom Kestens over zoektocht naar oplossingen voor cultuursector

De cultuursector is een ecosysteem met verschillende snelheden en die mogen niet tegen elkaar afgewogen worden. Zowel het gesubsidieerde als het commerciële circuit vormen de rijkdom van ons artistieke weefsel. Aan het woord is Tom Kestens, muzikant maar ook bezieler en mede-oprichter van de Artiestencoalitie, een belangenorganisatie voor kunstenaars. Een gesprek over een sector die met het mes op de keel creatieve oplossingen zoekt om te overleven

12.06.2020 > Gratis i-DEPOT in de Benelux in juni

Het Benelux-Bureau voor de Intellectuele Eigendom (BBIE) is het Bureau waar u merknamen, tekeningen en modellen kunt deponeren om ze te laten beschermen binnen de Benelux. Dat Bureau komt nu met een wel heel uitzonderlijke actie: tijdens de hele maand juni is een depot volledig gratis, voor alle gebruikers en zonder beperkingen.

12.06.2020 > Sabam for Culture blaast cultuursector met extra geld nieuw leven in

De culturele sector was de eerste sector die volledig tot stilstand kwam en zal een van de laatste zijn die geleidelijk weer opstart. Alle steun is dan ook meer dan welkom. Daarom maakt Sabam bijna 450.000 euro extra vrij voor relance en om de creatie van nieuwe werken te stimuleren. Meer info vindt u hier.

12.06.2020 > Livemuzieksector lanceert solidariteitsfonds LIVE2020

Het is al enkele maanden doodstil op de Belgische podia. De sector van de livemuziek bloedt. Niet alleen de artiesten zelf zijn zonder inkomsten gevallen, maar ook de talloze mensen achter de schermen. Denk aan backliners, technici, concert- en festivalorganisatoren, podiumbouwers, boekingsagenten, managers, stagehands en zovele anderen. Alle schakels zijn met elkaar verbonden.

Om al deze zwaar getroffen mensen perspectief te bieden, richt de livemuzieksector vandaag het solidariteitsfonds LIVE2020 op. U kunt dit initiatief steunen door een gift te doen, zelf een actie te organiseren of deel te nemen aan een van de acties die in het initiatief gebundeld worden onder het motto #unitedforlivemusic. Meer info vindt u hier.

26.05.2020 > OPENDOEK organiseert webinars en online cursussen

OPENDOEK organiseert de komende weken een aantal webinars en online cursussen. De plaatsen zijn beperkt. Dus vlug zijn is de boodschap! Klik hier voor meer info over het webinar rond dramaturgie op 2 juni of hier voor informatie over het webinar rond feedback geven op 4 juni. Beide webinars worden gegeven door dramaturge Ruth Mariën.

25.05.2020 > Kunstenpunt, rekto:verso en State of the Arts organiseren Tuesday Talks over de toekomst van cultuur

Het zijn cruciale maanden voor de cultuursector. Niet enkel door het coronavirus, maar ook met het nieuwe Kunstendecreet in zicht. Daarom organiseert Kunstenpunt samen met rekto:verso en State of the Arts wekelijkse panelgesprekken waar ze telkens één uur praten met vier sprekers, elk vanuit hun huiskamer. Klik hier voor meer info of om de vorige panelgesprekken te herbekijken.

19.05.2020 > No Culture, No Future lanceert de campagne “Het is tijd om naar ons te luisteren… en te handelen!”

Samen met nieuwe federaties lanceert No Culture, No Future zijn nieuwe campagne op sociale media met een video die het ongeduld en het onbegrip van 450 professionals, creatieve kunstenaars, performers en technici uitdrukt, in afwachting van een politiek antwoord dat er nog steeds niet is. Klik hier om de video te bekijken. Voor meer informatie, klik hier.

12.05.2020 > "No Culture, no future!" Verschillende spelers in de culturele sector luiden de noodklok

In een open brief aan de Eerste Minister Sophie Wilmès luiden spelers in de culturele sector de noodklok. Ze pleiten voor een ‘uitzonderingstoestand’ voor de sector, met “buitengewone maatregelen die een inkomen garanderen aan iedereen die kan aantonen dat hij of zij regelmatig artistiek actief is.” Lees het manifest hier.

04.05.2020 > OPENDOEK peilt naar impact van corona-crisis

OPENDOEK wil de gevolgen van de overheidsmaatregelen in de strijd tegen het coronavirus in kaart brengen om gepaste acties te kunnen ondernemen om gezelschappen, spelers en makers door deze crisis te helpen.
 
Om dat te kunnen doen hebben ze een bevraging opgesteld die peilt naar de organisatorische en financiële impact van de maatregelen op uw activiteiten én de nodige en verwachte ondersteuning. Het invullen van deze bevraging neemt hooguit 10 minuten in beslag.

14.04.2020 > Webinar rond tijdelijke werkloosheid tijdens de coronacrisis

Op vrijdag 17 april organiseert Cultuurloket een nieuw webinar. Onderwerp deze keer: tijdelijke werkloosheid tijdens de coronacrisis.. Wilt u dit webinar graag volgen? Registreer u hier.

Eerdere webinars over maatregelen voor zelfstandigen en organsiaties, tijdelijke werkloosheid en de kredietmaatregelen kan u herbekijken op de website van Cultuurloket.

02.04.2020 > Corona Fridays: GALM geeft live updates over de coronacrisis in de cultuursector

GALM – Genootschap Artiesten Lichte Muziek – organiseert elke vrijdag tussen 14 en 16u Corona Fridays. Op het programma: een overzicht van de week en antwoorden op concrete vragen.

Interesse? Schrijf u hier in.

share

Niet gevonden wat u zocht?

We helpen u graag verder.

 

Contacteer ons