Om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, werken al onze medewerkers momenteel van thuis. De kantoren zijn dan ook gesloten tot en met 5 juni. Hebt u een vraag? Raadpleeg onze handige lijst van veelgestelde vragen. Vindt u niet het antwoord dat u zoekt? Contacteer ons dan via het contactformulier. Zo wordt uw vraag met prioriteit behandeld. Wilt u ons toch telefonisch bereiken? Dat kan elke werkdag van 9u30 tot 13u en van 14u tot 15u30, op het nummer 02 286 84 84.

Omwille van onderhoudswerken zijn onze eServices niet beschikbaar van woensdag 27 mei om 17u tot donderdag 28 mei om 9u. Bedankt voor uw begrip!

Hoe geeft u uw auteursrechten correct aan?
Hoe geeft u uw auteursrechten fiscaal correct aan?
mei 15, 2020

Het is weer die tijd van het jaar waar we aan onze belastingaangifte moeten denken. Deze keer voor het inkomstenjaar 2019 (aanslagjaar 2020). U kan dat online doen met Tax-on-web of met een papieren formulier, te versturen met de post.

Normaal gezien hebt u uw fiscale fiche al ontvangen via de post. Maar vanaf nu kan u uw fiche ook digitaal opvragen via uw persoonlijke eServices-account. Raadpleeg daarvoor de map ‘Documenten’ binnen de applicatie ‘Played & Paid’.

De deadline voor de papieren aangifte is 30 juni 2020. Gebruikt u Tax-on-web? Dan hebt u iets meer tijd en kan u uw aangifte indienen tot 16 juli 2020.

Om het u iets gemakkelijker te maken, hebben we heel wat informatie verzameld over hoe u uw auteursrechten correct moet aangeven. Zitt u nadien toch nog met vragen? Neem gerust contact op met Stephan Bruynooghe op het adres stephan.bruynooghe@sabam.be.

 

 

share

Niet gevonden wat u zocht?

We helpen u graag verder.

 

Contacteer ons