Onze kantoren zijn dan wel nog gesloten tot 30 september en onze medewerkers werken thuis, toch blijven we u met raad en daad bijstaan. Uw auteursrechten worden ook zoals gepland uitbetaald.

Hebt u een vraag? Raadpleeg onze handige lijst van veelgestelde vragen. Vindt u geen antwoord op uw vraag? Contacteer ons dan via het contactformulier. Zo wordt uw vraag met prioriteit behandeld. Wilt u toch liever telefoneren met ons? Tot 30 september kan dat elke werkdag van 9u30 tot 13u op het nummer 02 286 84 84.

Hoe registreer ik een radiowerk?

U kunt uw radiowerk aangeven via MyWorx binnen uw eServices.

Opgelet: kies voor de registratie van een literair werk en geen audiovisueel. In een volgende stap antwoordt u dan ‘ja’ op de vraag of het werk op radio werd uitgezonden.

Gaat het om terugkerende uitzendingen? Geef dan enkel de hoofdtitel van het werk aan (bv. de naam van uw radiorubriek), samen met de naam of namen van de verschillende rechthebbenden en de verdeling van de rechten (in totaal 100%). En upload vervolgens een bestand (in Excel, Word of pdf) met de verschillende ondertitels, hun duur en de data waarop ze werden (her)uitgezonden.