Onze kantoren zijn dan wel nog gesloten tot 31 augustus en onze medewerkers werken thuis, toch blijven we u met raad en daad bijstaan. Uw auteursrechten worden ook zoals gepland uitbetaald.

Hebt u een vraag? Raadpleeg onze handige lijst van veelgestelde vragen. Vindt u geen antwoord op uw vraag? Contacteer ons dan via het contactformulier. Zo wordt uw vraag met prioriteit behandeld. Wilt u toch liever telefoneren met ons? Dat kan elke werkdag van 9u30 tot 13u en van 14u tot 15u30 op het nummer 02 286 84 84.

Ik wil mijn werk beschermen, maar dit is nog niet af of wordt nog niet geëxploiteerd. Wat kan ik doen?

Gaat het om een scenario, een synopsis, een concept of idee (dus vóór de totstandkoming ervan)? Surf dan naar onze volledig gratis en beveiligde website OnlineDepot.

Met OnlineDepot bekomt u via pdf een registratieattest dat het vaderschap en de creatiedatum van uw werk vastlegt. Hebt u geen bevestigingsmail ontvangen? Controleer dan even uw spamfolder. Ook daar niets? Of hebt u een technisch probleem? Stuur dan een mailtje naar onlinedepot@sabam.be.

Vergeet niet om uw werk bij Sabam te registreren zodra het af is en geëxploiteerd wordt. U kunt dit online doen met onze applicatie MyWorx in uw eServices.