Om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, werken al onze medewerkers momenteel van thuis. De kantoren zijn dan ook gesloten tot en met 5 juni. Hebt u een vraag? Raadpleeg onze handige lijst van veelgestelde vragen. Vindt u niet het antwoord dat u zoekt? Contacteer ons dan via het contactformulier. Zo wordt uw vraag met prioriteit behandeld. Wilt u ons toch telefonisch bereiken? Dat kan elke werkdag van 9u30 tot 13u en van 14u tot 15u30, op het nummer 02 286 84 84.

Omwille van onderhoudswerken zijn onze eServices niet beschikbaar van woensdag 27 mei om 17u tot donderdag 28 mei om 9u. Bedankt voor uw begrip!

Auteursrechten Belgische fotografen nu ook vertegenwoordigd in China
juni 21, 2018

Op maandag 5 juni 2018 ondertekenden Sabam en het Chinese ICSC (Images Copyright Society of China) een wederzijds vertegenwoordigingscontract. Zo bouwt Sabam verder aan haar internationale partnerschappen om de belangen en het repertoire van haar auteurs zo goed mogelijk te verdedigen in binnen- en buitenland. Deze overeenkomst stelt de beheersvennootschappen in staat de auteursrechten van onze én de Chinese fotografen beter te beschermen en vertegenwoordigen in China en in België.

Concreet engageren beide partijen zich ertoe om:

    - ervaring en kennis te delen met het oog op het ondersteunen van de activiteiten van de collectieve beheersvennootschappen in China;

    - gemeenschappelijke doelstellingen te delen om zo de belangen van beeldende kunstenaars en fotografen beter te dienen.

Over ICSC

De Images Copyright Society of China (ICSC) werd op opgericht op 21 november 2008 op initiatief van de ‘China Photographers Association’. Vandaag vertegenwoordigt ze meer dan 18.000 leden.

 

share

Niet gevonden wat u zocht?

We helpen u graag verder.

 

Contacteer ons