Onze kantoren zijn dan wel nog gesloten tot 30 september en onze medewerkers werken thuis, toch blijven we u met raad en daad bijstaan. Uw auteursrechten worden ook zoals gepland uitbetaald.

Hebt u een vraag? Raadpleeg onze handige lijst van veelgestelde vragen. Vindt u geen antwoord op uw vraag? Contacteer ons dan via het contactformulier. Zo wordt uw vraag met prioriteit behandeld. Wilt u toch liever telefoneren met ons? Tot 30 september kan dat elke werkdag van 9u30 tot 13u op het nummer 02 286 84 84.

Torpedo
Bekijk onze masterclass ‘Torpedo: van beeld naar soundtrack’
augustus 14, 2020

Op 14 juli ging Sabamvoorzitter Jan Hautekiet in gesprek met regisseur Sven Huybrechts en componist Hannes De Maeyer over hun samenwerking voor de Vlaamse duikbootfilm ‘Torpedo’.

Hoe gaan regisseur en componist aan de slag? In welke mate beïnvloeden zij elkaar? Wat maakt een partnerschap succesvol? Het kwam allemaal aan bod tijdens deze boeiende masterclass.

Kon u er niet bij zijn? Geen probleem, u kan de volledige masterclass onderaan het artikel bekijken.

Over Torpedo

Met een budget van 3,5 miljoen euro werd de debuutfilm van regisseur Sven Huybrechts een naar Vlaamse normen dure productie. Producent A Team Productions zette zwaar in op special effects, onderwateropnames en een absolute topcast.

Bij zo’n film hoort natuurlijk ook een sterke soundtrack. Daarom brachten producenten Hendrik Verthé en Kobe Van Steenberghe, Sven in contact met Hannes De Maeyer, componist voor onder meer ‘Black’ en ‘Patser’ van Adil El Arbi en Bilall Fallah.

Deze masterclass werd georganiseerd in samenwerking met Mediarte.

share

Niet gevonden wat u zocht?

We helpen u graag verder.

 

Contacteer ons