Audiovisueel
Docville 2020 –deelnemers Ontwikkelingsbeurs Pitch op Docville vallen toch nog in de prijzen
maart 30, 2020

Door de coronacrisis wordt het documentairefestival Docville noodgedwongen verplaatst naar het najaar (23 sept - 1 okt.). Dat betekent ook dat onze tweede pitchsessie voor ontwikkelingsbeurzen kortfilm die gepland stond voor 30 maart, niet door zal gaan.

De pitchsessie wordt ook niet uitgesteld. Maar Sabam laat haar auteurs niet in de steek. Wij contacteerden de 30 (!) deelnemers die een dossier opstuurden om bijkomende info op te sturen. De jury zal op basis daarvan de prijzenpot van €10.000 alsnog verdelen onder de inzendingen. De winnaars worden zo snel mogelijk bekend gemaakt.

Omdat Docville zijn bezoekers niet op hun honger wil laten zitten, organiseert het festival een online mini-editie. U kan nog tot en met donderdag 2 april thuis genieten van een selectie films van Docville 2020. Op het programma onder meer ‘De slag om Leuven’ van Johan Van Schaeren en ‘Ik schilder met schilders’ van Jacques Servaes die recent nog in première ging. Beide documentairemakers zijn auteur van Sabam.

share

Niet gevonden wat u zocht?

We helpen u graag verder.

 

Contacteer ons