Actie Sabam Confituur 2017

share

Extra boekentijd op de Boekenbeurs - Sabam & Confituur op bezoek bij Guy Didelez, Hilde Vandermeeren en Cie

november 2, 2017

Wie is niet in voor een pageturnerbonus op de boekenbeurs? Na de enthousiaste reacties op onze vorige actie met Confituur, verbond voor onafhankelijke boekhandels, kon een vervolg niet uitblijven.

We gingen intussen langs bij jeugdauteur Guy Didelez en Hilde Vandermeeren, trotse winnares van de Hercule Poirotprijs met de literaire thriller "Schemerzone".

Ook bij de signeersessies van Wally De Doncker, Debuutprijslaureate Alicja Gescinska en meesterplotbedenker Dirk Vanderlinden werd onze actie gesmaakt.

Misschien bent u de gelukkige lezer/koper die huiswaarts keert met een extra titel van zijn favoriete auteur. Een goodiebag van Sabam & Confituur krijgt u er bovenop. Van harte welkom!

 

Alicja Gescinska signeerde op de stand van Confituur zelf. Op de foto naast de auteur: Karla De Ceulener van Confituur en Salvator Boekhandels. Enkele lezers/kopers werden getrakteerd op een Sabamextraatje; nl Alicja's eerdere publicatie "De Verovering van de Vrijheid"  

 

foto's onder: jonge lezertjes gingen met plezier op de foto met Guy Didelez, jeugdauteur van o.a. "De wraak van Jakjongen"

Ook de lezers van Wally De Doncker werden verwend. Zijn publicatie "Ik ben heel veel liefde" werd in een mum van tijd uitverkocht op de beurs.

Dirk Vanderlinden met lezeres in spe

Een groep modeontwerpers experimenterend met nanotechnologie of een mysterie met meer dan één Charles in de hoofdrol, Dirk Vanderlinden tovert de spannende verhalen aan de lopende band tevoorschijn. Deze lezer is alvast overtuigd.

 

Foto's (c) Sabam/tg/Wally De Doncker/Stefanie (Café aux Lettres)

Hebt u vragen? Onze Customer Service helpt u graag zo snel mogelijk verder.

 

Contacteer ons