Generatie B

share

“Generatie B” en “Callboys” genomineerd voor een Rockie Award!

mei 10, 2017

Twee Vlaamse totaal verschillende succesreeksen nemen het tegen elkaar op tijdens het Banff World Media Festival, een groot internationaal televisiefestival dat begin juni plaatsvindt in de Canadese stad Banff. Zowel Canvas-reeks “Generatie B” (De Mensen) als “Call Boys” (Woestijnvis) zijn genomineerd voor een Rockie Award in de categorie Comedy Series: Foreign Language. Voor de volledige lijst met de andere genomineerde buitenlandse reeksen, klik hier.

Het scenario van 'Generatie B' werd geschreven door Joost Vandecasteele en Pieter Van Hees die ook de regie deed. Voor dat van “Call Boys” tekenen regisseur Jan Eelen en Youri Boone. Sabam duimt alvast mee voor beide reeksen!

Het Banff World Media Festival bekroont jaarlijks de beste televisieproducties uit de hele wereld tijdens de Rockie Awards. Het festival is aan zijn 38ste editie toe. Vorige jaren vielen zowel internationaal gewaardeerde series, als Belgische reeksen, waaronder ‘Wat als?’ en ‘Quiz me Quick’ in de prijzen. Werden eerder al genomineerd: ‘De Thuisploeg’, ‘Een Laatste Groet’, ‘Tomtesterom’ en ‘Het Perfecte Koppel’…

Hebt u vragen? Onze Customer Service helpt u graag zo snel mogelijk verder.

 

Contacteer ons