Stock - Literature
Katia Van Cauwenberghe stelt vierde boek voor
mei 18, 2018

Schrijfster Katia Van Cauwenberghe, enkele jaren geleden praatgast op onze Boekenwoensdag, stelde recent haar vierde boek "Wat een heksenleven!" voor in de bibliotheek Kris Lambert van Oostende, hometown van de auteur.
Het werd een all round presentatie met een introtoneeltje, een expressiemoment door jongeren, een interview en live muziek, waarin de auteur ook meespeelde.

Talloze zwerftochten met een paranormale reisvriendin laten sporen na, doen vragen rijzen, wekken fascinaties op. Zo verging het alvast de auteur.  Ze trok op speurtocht door een intrigerende wereld - “wat is waar en wat niet ?”- en kaderde haar bevindingen in het levensverhaal van heks Shakila, die met verschillende paranormale mogelijkheden in contact komt.

Katia Van Cauwenberghe is een onverbeterlijke zwerfster/ontdekkingsreizigster, die ook in haar thuisstad Oostende van het leven geniet. Ze is natuurgids op het strand en in de duinen, lerares integratiecursus voor buitenlandse mensen en basgitariste bij diverse rockbands.

Katia: “Het schrijven kriebelt voortdurend in mijn bloed.“

Tijdens haar schooltijd won Katia al enkele prijzen. In 2005 debuteerde ze met “Ontworteld”, en 4 jaar later verscheen “Illusies”, allebei romans voor volwassenen. In 2013 stelde ze het kinderboek “Wie is die zeeheks ?” voor, waarrond ze een artistieke solo-voorstelling creëerde, een mix van vertelkunst, theater en muziek.

Met dit vierde boek “Wat een heksenleven!” brengt ze een boeiende cocktail van realiteit, fictie en kritische beschouwingen.

“Wat een heksenleven” is verschenen bij Uitgeverij Het Punt in Dendermonde.
(TG)
www.katiavancauwenberghe.be.

 

share

Niet gevonden wat u zocht?

We helpen u graag verder.

 

Contacteer ons