Om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, werken al onze medewerkers momenteel van thuis. De kantoren zijn dan ook gesloten tot en met 5 juni. Hebt u een vraag? Raadpleeg onze handige lijst van veelgestelde vragen. Vindt u niet het antwoord dat u zoekt? Contacteer ons dan via het contactformulier. Zo wordt uw vraag met prioriteit behandeld. Wilt u ons toch telefonisch bereiken? Dat kan elke werkdag van 9u30 tot 13u en van 14u tot 15u30, op het nummer 02 286 84 84.

Omwille van onderhoudswerken zijn onze eServices niet beschikbaar van woensdag 27 mei om 17u tot donderdag 28 mei om 9u. Bedankt voor uw begrip!

Music
Midem 2020 gaat digitaal
maart 31, 2020

Het zal niemand echt verrassen. Midem 2020, dat dit jaar in Cannes zou plaatsvinden van 2 tot 5 juni, gaat als gevolg van de coronacrisis niet door. Het is simpelweg onmogelijk om de veiligheid van alle bezoekers te garanderen.

Toch is er een lichtpuntje, want de muziekbeurs gaat volledig digitaal met de Midem Digital Edition. Wat houdt dat in? Dat veel keynotes, gesprekken en presentaties tijdens de oorspronkelijke data van de beurs online zullen worden gelivestreamd. Er zal ook bijzondere aandacht gaan naar de impact van het coronavirus op de globale muziekindustrie. Virtuele bezoekers zullen zelf kunnen discussiëren over en samenwerken aan creatieve oplossingen.

Wie van plan was om dit jaar naar Midem te gaan en al een ticket heeft, zal in de komende twee weken door Midem gecontacteerd worden.

Verdere details over de Midem Digital Edition volgen binnenkort!

share

Niet gevonden wat u zocht?

We helpen u graag verder.

 

Contacteer ons