Torpedo
Nieuwe datum voor masterclass rond ‘Torpedo’: van beeld naar soundtrack
juni 23, 2020

Normaal gezien ging Sabamvoorzitter Jan Hautekiet begin maart in gesprek met regisseur Sven Huybrechts en componist Hannes De Maeyer over hun samenwerking voor de Vlaamse duikbootfilm ‘Torpedo’, maar het coronavirus besliste daar anders over.

We hebben nu een nieuwe datum gevonden voor ons panelgesprek dat online zal doorgaan op dinsdag 14 juli om 10u via Zoom. Mediarte zal deze online sessie mee ondersteunen.

Met een budget van 3,5 miljoen euro werd de debuutfilm van regisseur Sven Huybrechts een naar Vlaamse normen dure productie. Producent A Team Productions zette zwaar in op special effects, onderwateropnames en een absolute topcast.

Bij zo’n film hoort natuurlijk ook een sterke soundtrack. Daarom brachten producenten Hendrik Verthé en Kobe Van Steenberghe, Sven in contact met Hannes De Maeyer, componist voor onder meer ‘Black’ en ‘Patser’ van Adil El Arbi en Bilall Fallah.

Hoe gaan regisseur en componist aan de slag? In welke mate beïnvloeden zij elkaar? Wat maakt een partnerschap succesvol? Wij vragen het hen tijdens onze masterclass.

Wilt u er graag bij zijn?

Schrijf u dan in via events@sabam.be. Graag een seintje voor vrijdag 10 juli. Van harte welkom!

Wanneer?

Dinsdag 14 juli om 10u. Wij bezorgen u de Zoom-link.

 

In samenwerking met

share

Niet gevonden wat u zocht?

We helpen u graag verder.

 

Contacteer ons