Resultaten ledenbevraging: aan de slag met uw feedback
november 27, 2023

Op basis van de resultaten van onze ledenbevraging in samenwerking met marktonderzoeksbureau IntoTheMinds presenteren we u 4 prioriteiten, waarmee we inspelen op uw verwachtingen en uw rechten nog efficiënter kunnen beheren:

 

#1 De beste vergoeding voor het online gebruik van uw werken

Een van uw grootste bekommernissen is een correcte vergoeding voor het online gebruik van uw werken. Daarom werken we samen met ICE (International Copyright Enterprise), een centraal netwerk waarin verschillende Europese auteursverenigingen  werkingsmiddelen, technologie en kosten delen. 

Op die manier:   

  • factureren we overal ter wereld uw auteursrechten bij een maximum aantal online diensten en aan de voor u beste voorwaarden;  
  • kunnen we uw rechten sneller verdelen;
  • kunnen we uw rechten alsnog vorderen bij een foutieve of laattijdige registratie van uw werken;

En dat betekent meer inkomsten voor u!

 

2# Uw rechten in het buitenland

Uw werken worden niet enkel gebruikt in België, maar ook steeds meer in het buitenland.  Daarom zetten we steeds meer middelen in op onze relatie met buitenlandse auteursverenigingen, zodat zij alles in het werk stellen om uw auteursrechten op hun grondgebied op te volgen.


3# Haal het maximum uit uw auteursrechten via MySabam

U bent tevreden met de online diensten van MySabam, waarmee u uw auteursrechten op de voet kan opvolgen. Om uw ervaring nog te optimaliseren, lanceren we binnenkort een verbeterde versie van MyAnalytics die u een diepgaander begrip en analyse van uw auteursrechten biedt.
 

4# Ondersteuning in elke stap van uw artistieke carrière

Uw talent en passie verdienen de best mogelijke ondersteuning. Daarom geven we u graag een duwtje in de rug om uw artistieke carrière verder uit te bouwen. Met de beurzen van Sabam for Culture helpen we u om de creatie, het gebruik en de internationalisering van uw werken te stimuleren. 

share

Niet gevonden wat u zocht?

We helpen u graag verder.

 

Contacteer ons