Onze kantoren zijn dan wel nog gesloten tot 31 augustus en onze medewerkers werken thuis, toch blijven we u met raad en daad bijstaan. Uw auteursrechten worden ook zoals gepland uitbetaald.

Hebt u een vraag? Raadpleeg onze handige lijst van veelgestelde vragen. Vindt u geen antwoord op uw vraag? Contacteer ons dan via het contactformulier. Zo wordt uw vraag met prioriteit behandeld. Wilt u toch liever telefoneren met ons? Dat kan elke werkdag van 9u30 tot 13u en van 14u tot 15u30 op het nummer 02 286 84 84.

Algemene vergadering - Maandag 18 mei 2020 om 14u
Sabam CEO Carine Libert verkozen tot raad van bestuur GESAC
juni 26, 2020

Op donderdag 25 juni werden zoals elke twee jaar verkiezingen gehouden voor de raad van bestuur van GESAC.

Sabam heeft in het verleden al in deze raad gezeteld. Tot 2018 bekleedde ze zelfs het voorzitterschap. We zijn dan ook zeer tevreden te mogen aankondigen dat onze CEO Carine Libert deze donderdag voor twee jaar verkozen werd tot bestuurder van GESAC.

De Fransman Jean-Noël Tronc (CEO van SACEM) wordt de nieuwe voorzitter.

Ter herinnering: GESAC is de Europese groepering van verenigingen van auteurs en componisten. Ze brengt momenteel 32 Europese auteursverenigingen samen en vertegenwoordigt meer dan één miljoen scheppende kunstenaars en rechthebbenden in de disciplines muziek, audiovisuele kunsten, visuele kunsten, literatuur en theater.

GESAC volgt de Europese beleidsontwikkelingen in verband met de creatieve sector op de voet en pleit bij Europese beleidsmakers voor een duurzaam cultureel en creatief ecosysteem.

share

Niet gevonden wat u zocht?

We helpen u graag verder.

 

Contacteer ons