Onze kantoren zijn dan wel nog gesloten tot 30 september en onze medewerkers werken thuis, toch blijven we u met raad en daad bijstaan. Uw auteursrechten worden ook zoals gepland uitbetaald.

Hebt u een vraag? Raadpleeg onze handige lijst van veelgestelde vragen. Vindt u geen antwoord op uw vraag? Contacteer ons dan via het contactformulier. Zo wordt uw vraag met prioriteit behandeld. Wilt u toch liever telefoneren met ons? Tot 30 september kan dat elke werkdag van 9u30 tot 13u op het nummer 02 286 84 84.

Sabam for Culture focust op jong talent tijdens Zomer in O.
augustus 11, 2020

Er mag deze zomer in Oostende dan wel geen Theater aan Zee (TAZ) zijn door het opflakkerende coronavirus, dat wil niet zeggen dat er in de kuststad cultureel niets te beleven valt. TAZ, De Grote Post, KAAP, Mu.ZEE, Kunstencampus aan zee en kleinVerhaal slaan de handen in elkaar voor een alternatief coronaproof cultuurprogramma met allerlei kleinschalige evenementen: Zomer in O. 

Als jarenlange partner van TAZ steunt Sabam for Culture het volledige programma van Zomer in O. (een mix van theater, dans, muziek en literatuur). We lopen in het bijzonder warm voor Lijfstroom, dat elke week enkele jonge artiesten samenbrengt op een bijzondere locatie in de stad. Ze duiken dan een hele dag in elkaars veelzijdige repertoire: van metal over rap en jazz tot lo-fi. Aflevering gemist? Herbekijk ze eenvoudig via YouTube

Ook voor jonge theatermakers liggen de kansen voor het grijpen, onder meer met een residentiewerking. 

Nog tot en met 16 augustus in Oostende! 
 

share

Niet gevonden wat u zocht?

We helpen u graag verder.

 

Contacteer ons