Blanche

share

Sabam duimt mee voor "City Lights" in Kiev!

mei 11, 2017

Alle dame blanche grapjes en criticasters ten spijt, deed Ellie Delvaux aka Blanche afgelopen dinsdag waarvoor ze naar het Oekraïense Kiev was afgereisd.
België plaatsen in de finale van het Eurovisiesongfestival! Net als Loic Nottet in 2015 en Laura Tesoro vorig jaar werd ze als allerlaatste finalist bekend gemaakt.  

Samen met Pierre Dumoulin, de componist en producer van de veelbelovende electropopballade “City Lights”, blijft Blanche rotsvast geloven in de kansen van het nummer. Van bij de lancering werd onze inzending prompt tot de topfavorieten gebombardeerd. Door eenvoud en moderne sound onderscheidt België zich in grote mate van de andere deelnemende landen, die naar de gekste middelen –van een dansende aap tot een roterende vlecht- grijpen om toch maar op te vallen. Vanavond wordt deel II van de halve finale om 21 u uitgezonden op Eén. De finale start zaterdag om 21u, live te volgen op Eén of via livestream https://eurovision.tv/story/live-stream-youtube-2017

Benieuwd of “troefcarte Blanche” ons op 13 mei die felbegeerde 12 points in veelvoud bezorgt.  Toi toi toi voor Belgium & "City Lights" daar in Kiev!  Een nieuwe zomerhit is alvast in de maak, check.

Hebt u vragen? Onze Customer Service helpt u graag zo snel mogelijk verder.

 

Contacteer ons