Om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, werken al onze medewerkers momenteel van thuis. De kantoren zijn dan ook gesloten tot en met 5 juni. Hebt u een vraag? Raadpleeg onze handige lijst van veelgestelde vragen. Vindt u niet het antwoord dat u zoekt? Contacteer ons dan via het contactformulier. Zo wordt uw vraag met prioriteit behandeld. Wilt u ons toch telefonisch bereiken? Dat kan elke werkdag van 9u30 tot 13u en van 14u tot 15u30, op het nummer 02 286 84 84.

Omwille van onderhoudswerken zijn onze eServices niet beschikbaar van woensdag 27 mei om 17u tot donderdag 28 mei om 9u. Bedankt voor uw begrip!

Sabam klapt mee voor Rode Neuzen Dag
Sabam klapt mee voor Rode Neuzen Dag
september 19, 2019

VTM, Qmusic, Het Laatste Nieuws en Belfius slaan weer de handen in mekaar voor de vierde editie van Rode Neuzen Dag. Dit jaar staat het goede doel helemaal in het teken van het mentaal, fysiek en sociaal weerbaar maken van jongeren in Vlaanderen.

De actie werd afgetrapt met het langste applaus ooit. Met twee uur en twee minuten op de teller werd het vorige wereldrecord dan ook vlot verbroken. Via een livestream op de socialemediakanalen kon Vlaanderen bovendien virtueel mee applaudisseren. Meer dan 4.000 mensen verstuurden een klappende emoticon, elk goed voor € 0,10 op de rekening van Rode Neuzen Dag.

De auteurs van Sabam dragen deze actie een warm hart toe. Sabam besloot daarom deze actie een vliegende start te geven en trok het bedrag op tot € 5.000!

De komende maanden zamelt heel Vlaanderen weer geld in voor het goede doel. Wil je zelf ook een gift doen, een actie organiseren of een goodie kopen om te steunen? Neem dan een kijkje op rodeneuzendag.be.

De slotshow vindt plaats op vrijdag 29 november.

share

Niet gevonden wat u zocht?

We helpen u graag verder.

 

Contacteer ons