foto persconf. Theater Aan Zee
TAZ in zicht, Auteurs, welkom bij "Sabam aan Zee"
juni 6, 2018

150 theatervoorstellingen, concerten, literaire en filmevents, 710 presentaties op meer dan 30 locaties in Oostende. Dat is TAZ in een notendop.

Het tiendaagse kunstenfestival is intussen toe aan haar 22ste editie en gaat dit jaar door van 25 juli tot en met 4 augustus.
in samenwerking met gastcurator Barbara Raes stelde het artistieke team van TAZ weer een divers programma met hoog must see gehalte samen met de steun van Sabam For Culture.  Hoogtepunten voor onze auteurs: Ons Sabam-parcours op 2 augustus met als blikvanger de voorstelling “W a t e r  W a s  W a s s e r” van Dounia Mahammed (winnares van de Sabam theaterschrijfprijs 2016), een masterclass met Michael De Cock met aansluitend vertoning van de bekroonde jeugdfilm “Rosie en Moussa”, de Jong Werk sectordag op 30 juli en onze prijsuitreiking op 4 augustus.

Programmator Jong Werk (Theater) Mats Van Herreweghe en gastprogrammatrice Sarah Eisa (Arsenaal/Lazarus en zelf theatermaakster) geven tekst en uitleg bij hun selectie voor 2018. Lees alles over het diverse aanbod hier.

Raadpleeg het volledige programma op theateraanzee.be, tickets vanaf 11 juni.

 Grasduinen kan in de PROGRAMMABROCHURE of de FAMILIEPARKFOLDER

(papieren versie  op aanvraag verkrijgbaar bij TAZ)

foto Dounia (c) Erwine Penners foto's (c) Sabam/tg

share

Niet gevonden wat u zocht?

We helpen u graag verder.

 

Contacteer ons