taz
TAZ#2022 – met Sabam aan zee
juli 26, 2022

Van woensdag 27 juli tot en met zaterdag 6 augustus slaat Sabam haar tenten op in Oostende voor het jaarlijkse theater-, muziek- en literatuurfestival Theater Aan Zee. Hef samen met ons het glas tijdens de feestelijke openingsavond, ontmoet onze medewerkers ter plaatse, ontmoet collega’s uit de podiumkunsten tijdens de sectordag, schrijf u in voor onze exclusieve ledenavond of ontdek de voorstellingen van onze auteurs. Een overzicht van ons hele programma:

Openingsavond

Dramaturge Louise Van den Eede geeft een stem aan iets of iemand die ongehoord wordt, reflecteert over de cultuursector en de kwetsbare band met broers en zussen en de zee. Oostendse stemmen zingen L‘Enfer van Stromae. En de jonge en krachtige band VITO sluit de avond af met een optreden op het water.

Bent u er ook bij en wilt u samen met ons het glas heffen op deze feestelijke avond? Laat het ons weten via events@sabam.be.  

Datum & locatie: woensdag 27/07 om 19u – Leopoldpark

SabamOffice @ TAZ

Hebt u een vraag over uw auteursrechten of de aangifte van uw werken? Wenst u meer info over het (uw) lidmaatschap bij Sabam? Of wilt u één van onze medewerkers gewoon ontmoeten bij een koffie? Goed nieuws! 

Dit jaar heeft Sabam haar eigen kantoor in cultuurcentrum De Grote Post. Wenst u een afspraak? Laat het ons even weten via sabamforculture@sabam.be en wij nemen contact met u op.

Locatie: cultuurcentrum De Grote Post - H. Serruyslaan 18A

 


Sectordag

Dit is hét ontmoetingsmoment voor iedereen die van ver of nabij betrokken is bij de sector van de podiumkunsten. Wilt u andere auteurs ontmoeten? Hebt u vragen voor de sector of voor Sabam? Kom dan zeker langs en ontvang een antwoord op al uw vragen.

Deze sectordag besteedt extra aandacht aan een nieuwe generatie theaterschrijvers en laat u kennis maken met het werk van enkele jonge talenten. 

Datum & locatie: maandag 01/08 van 14u tot 19u – Kunstencentrum KAAP - Koning Boudewijnpromenade 10

Sabamavond

Tijdens onze exclusieve ledenavond geniet u van de voorstelling LENNY van Jan Sobrie en Anneleen Boehme, over de donkere, absurde en geestige gedachten van een jongen in de wervelwind van zijn leven. Nadien praten we nog even na tijdens onze receptie.

Wilt u erbij zijn? Stuur een e-mail naar events@sabam.be. We voorzien maximaal twee tickets per inschrijving. Snel zijn is de boodschap, want de plaatsen zijn beperkt!

Datum & Locatie: maandag 01/08 om 20u30 – Kunstencentrum KAAP - Koning Boudewijnpromenade 10

Pitchsessie Jong muziek

Naar jaarlijkse gewoonte organiseren we samen met Amplo, VI.BE en de Zwerver een pitchsessie in het kader van Jong Muziek. De acht geselecteerde artiesten krijgen de kans om zich voor te stellen aan professionals uit de muzieksector. Ze krijgen feedback op hun persoonlijk traject, zakelijke coaching op maat en kunnen ervaringen uitwisselen met elkaar. Naast deze sessie spelen ze ook allemaal op verschillende tijdstippen en locaties in Oostende. 

Zijn dit jaar van de partij: Dishwasher, Lupaganggang, Noa Lee, Blond, Rosa Butsi, Empty apartments, Magic Max en Laura Y.

Ontdek de voorstellingen van onze auteurs

Uiteraard is Theater aan Zee ook hét moment om de nieuwste muzikale, literaire en theaterwerken van onze auteurs te ontdekken. Benieuwd naar het aanbod? 

Wij geven u een overzicht: 


Meer Theater Aan Zee? Ontdek hier het volledige programma.

share

Niet gevonden wat u zocht?

We helpen u graag verder.

 

Contacteer ons