Kluger en Kusters

share

Twee moeders, twee zonen, twee muzen

september 27, 2017

Na hun indrukwekkende carrières en twee moedige moeders met een gelijkaardige levensloop hebben Jean Kluger en Hans Kusters nu ook een Muze van Sabam gemeen.

Na de première van het theaterstuk “Adela en Helena”, gebaseerd op hun gelijknamige boek, kregen Hans en Jean gisteren het sierlijke bronzen beeldje “de Muze” uit handen van collega Herman Van Laar, key accountmanager muziek bij Sabam.
Hij loofde de twee met een kort maar krachtig laudatio in het Antwerps Fakkeltheater waar  even voordien Chris Lomme, Katelijne Verbeke en Simone Milsdochter een pakkende vertolking neerzetten in een regie van Ignace Cornelissen. Kris Van Steenberge schreef de tekst samen met Hans en Jean.

Jean Kluger: “Het boek is eerder een historische reconstructie, het theaterstuk weekt veel meer emotie los.”  Waarvan akte bij het aanwezige publiek. Onder de gasten Stany Crets, Ann Vandenbroeck, Johan Verminnen, Warre en Trix Borgmans, Firmin Michiels, Jackobond, Michael De Cock, Stijn Devillé, Wouter Van Belle, Hans Helewaut e.v.a.

Als u deze drie topactrices nog samen aan het werk wil zien, dat kan nog in het Fakkeltheater maar ook op andere locaties in Vlaanderen. Katelijne speelt de moeder van Hans, Chris Lomme vertolkt de grootmoeder en Simone de moeder van Jean. (TG)

Check speeldata op http://hanskustersmusic.be/nl/adela-en-helena/

 

 

De muze van Sabam in tweevoud, kunstenaar Hubert Féguenne is de geestelijke vader van het beeldje waarmee Sabam carrières zoals deze bekroont

 

 

“Adela en Helena”, een queeste van twee vrouwen in oorlogstijd,

 

 

Staande ovatie voor Simone, Chris en Katelijne, driedubbel en dik verdiend!

 

 

 

foto's (c) Sabam/TG

Hebt u vragen? Onze Customer Service helpt u graag zo snel mogelijk verder.

 

Contacteer ons