Dimitri Sterkens

share

Verzilvert regisseur Dimitri Sterkens selectie Sundance Shorts-competitie? Stem “On attend” tot zaterdag naar Audience Award!

mei 3, 2017

Jong filmtalent aan het firmament gespot. Amper 26 is hij en toch heeft de Turnhoutse regisseur Dimitri Sterkens al een eigen productiehuis en meerdere filmprijzen op zijn naam staan. Jongste wapenfeit is de selectie van zijn RITCS-eindwerk in de Sundance Shorts 2017 Competition in Londen.  “On attend”, een kortfilm die stof tot nadenken geeft over de situatie van vluchtelingen, dingt er mee voor de Audience Award.

Stemmen is snel en eenvoudig. Even “On Attend” (de eerste film links) aanvinken op http://www.sundancetvshorts.com/belgium, e-mailadres(sen) invullen en nadien via mail adres bevestigen.

Met zijn eerste kortfilm “Home” sleepte Dimitri al eens de Publieksprijs én de Juryprijs op het Sundance Kortfilmfestival in de wacht. “Nog op zijn cv: kortfilms “Dwars” en “Moon White” en videoclip “The Classical Comeback” voor de Russische componist Glinka. Met productiehuis Wadistjom?!, maakt hij ondermeer ook trailers en minidocu’s.
“On attend” kon vorig jaar rekenen op steun van SABAM voor de afwerking van de visual effects. Wij duimen alvast mee voor de "Audience Award"!
 

 

Hebt u vragen? Onze Customer Service helpt u graag zo snel mogelijk verder.

 

Contacteer ons