Onze kantoren zijn dan wel nog gesloten tot 30 september en onze medewerkers werken thuis, toch blijven we u met raad en daad bijstaan. Uw auteursrechten worden ook zoals gepland uitbetaald.

Hebt u een vraag? Raadpleeg onze handige lijst van veelgestelde vragen. Vindt u geen antwoord op uw vraag? Contacteer ons dan via het contactformulier. Zo wordt uw vraag met prioriteit behandeld. Wilt u toch liever telefoneren met ons? Tot 30 september kan dat elke werkdag van 9u30 tot 13u op het nummer 02 286 84 84.

Eregalerij 2020
Eregalerij 2020

In 2020 is De Eregalerij 20 jaar jong. En dat wordt onder meer gevierd met 'Een leven vol muziek' voor Soulsister. Jan Leyers en Paul Michiels worden geëerd voor een rijkgevulde carrière met heel wat hits en klassiekers.

Met deze prijs worden ze door Radio 2 en Sabam for Culture bekroond voor hun grote betekenis voor en invloed op de Vlaamse muziek.

Christel Van Dyck en Jelle Cleymans presenteren de 20ste Eregalerij op donderdag 24 september 2020 in Kursaal Oostende. En zoals elk jaar mag je ook hier aangename verrassingen verwachten.

 

share

Niet gevonden wat u zocht?

We helpen u graag verder.

 

Contacteer ons