Onze kantoren zijn dan wel nog gesloten tot 31 augustus en onze medewerkers werken thuis, toch blijven we u met raad en daad bijstaan. Uw auteursrechten worden ook zoals gepland uitbetaald.

Hebt u een vraag? Raadpleeg onze handige lijst van veelgestelde vragen. Vindt u geen antwoord op uw vraag? Contacteer ons dan via het contactformulier. Zo wordt uw vraag met prioriteit behandeld. Wilt u toch liever telefoneren met ons? Dat kan elke werkdag van 9u30 tot 13u en van 14u tot 15u30 op het nummer 02 286 84 84.

Expo: Lang leve de muziek. 60 jaar liedjes uit de Lage Landen
Expo: Lang leve de muziek. 60 jaar liedjes uit de Lage Landen

Expo: Lang leve de muziek. 60 jaar liedjes uit de Lage Landen

Sint-Pietersabij Gent. 5 oktober 2018 - 9 juni 2019

Lang leve de muziek! biedt je een wonderlijke trip langs zestig jaar Nederlandstalige liedjes uit de Lage Landen. Een eerbetoon aan meer dan 200 artiesten en groepen in de grootste muziektentoonstelling ooit in Vlaanderen. Van Will Tura tot Bazart en van Boudewijn de Groot tot de Jeugd van Tegenwoordig.

Beluister de beste liedjes uit de Lage Landen en de leukste verhalen, bekijk de memorabele televisiefragmenten. Zing en quiz mee, vergaap je aan de collectiestukken van je favoriete idolen en herbeleef je jeugd. Of je nu fan bent van kleinkunst, schlagers, stevige rock of coole hip hop, iedereen beleeft in deze interactieve tentoonstelling zijn favoriete Nederlandstalige muziek.

“Zelden zagen we zo’n amusante tentoonstelling.” - De Morgen

"Nostalgie voor alle leeftijden” - De Gentenaar

“Een schatkamer van het Nederlandstalige lied. Belpop op ieders maat, een must see!” - Het Nieuwsblad

 

share

Niet gevonden wat u zocht?

We helpen u graag verder.

 

Contacteer ons