Onze kantoren zijn dan wel nog gesloten tot 30 september en onze medewerkers werken thuis, toch blijven we u met raad en daad bijstaan. Uw auteursrechten worden ook zoals gepland uitbetaald.

Hebt u een vraag? Raadpleeg onze handige lijst van veelgestelde vragen. Vindt u geen antwoord op uw vraag? Contacteer ons dan via het contactformulier. Zo wordt uw vraag met prioriteit behandeld. Wilt u toch liever telefoneren met ons? Tot 30 september kan dat elke werkdag van 9u30 tot 13u op het nummer 02 286 84 84.

Aangifte werk

Theaterteksten, bewerkingen, vertalingen, toneelmuziek en choreografieën... worden allemaal aangegeven via hetzelfde formulier.

Als het werk door meerdere auteurs werd gemaakt, vergeet dan zeker niet de overeengekomen rechtenverdeling te vermelden op het formulier.
Eens alle rechthebbenden getekend hebben op het formulier, stuurt u het op naar ons samen met een exemplaar van de tekst (liefst per e-mail).

Gaat het over een vertaling of bewerking, dan moet u ons naast de aangifte ook de toestemming van de oorspronkelijke auteur bezorgen.

OPGELET : Vergeet niet om uw werk aan te geven voor de eerste opvoering. Alleen dan kunnen wij u een efficiënte inning en verdeling van uw rechten garanderen.