Onze kantoren zijn dan wel nog gesloten tot 30 september en onze medewerkers werken thuis, toch blijven we u met raad en daad bijstaan. Uw auteursrechten worden ook zoals gepland uitbetaald.

Hebt u een vraag? Raadpleeg onze handige lijst van veelgestelde vragen. Vindt u geen antwoord op uw vraag? Contacteer ons dan via het contactformulier. Zo wordt uw vraag met prioriteit behandeld. Wilt u toch liever telefoneren met ons? Tot 30 september kan dat elke werkdag van 9u30 tot 13u op het nummer 02 286 84 84.

Beurzen

Beurs residentiewerking

Met deze beurs ondersteunt Sabam for Culture een organisatie die een residentieplek aanbiedt aan één of meerdere kunstenaars. De beurs bedraagt maximum € 3.000 en vergoedt specifieke kosten die de kunstenaars in kwestie ondersteunen.

Meer info? Klik hier!

Promotiebeurs

Sabam for Culture ondersteunt met deze beurs kunstenaars die hun werk op verschillende manieren promoten. Deze beurs staat open voor alle kunstvormen of -genres.

Meer info? Klik hier!

Creatiebeurs nieuw werk

Deze beurs is bedoeld om kosten te dekken die gepaard gaan met het creëren van nieuw werk wanneer dit in opdracht gebeurt. Deze beurs vergoedt 50% van de gemaakte kosten met een maximum toelage van € 2.000 en staat open voor alle kunstvormen.

Meer info? Klik hier!