live sessie Le Motel
Ontdek onze nieuwe live sessies met Dvtch Norris, Miss Angel, Le Motel en Lenny Pistol
Juli 9, 2019

Van 10 tot 14 juli is het weer tijd om luidkeels ‘Doureuuuh!’ te brullen tijdens de 31e editie van Dour Festival. Het festival zet zich niet alleen elk jaar in om duurzamer en groener te worden, maar ook om de beste nieuwe namen te strikken. Een aantal daarvan kan je nu al ontdekken via onze live sessies met Dvtch Norris, Miss Angel, Le Motel en Lenny Pistol.

Na vlammende optredens op onder meer Pukkelpop, WOO HAH! en Gent Jazz, is funky hiphopper Dvtch Norris (aka Fahad Seriki) al lang geen onbekende meer in Vlaanderen. Tijd dus om ook alles ten zuiden van de taalgrens over te nemen met zijn groovy mix van hiphop, soul en trap.

Angela P. Agyei begon als danseres in de Antwerpse crew Navitas, maar tegenwoordig focust Miss Angel zich vooral op haar eigen tracks. Singles als ‘Ghetto Supahstar’ en ‘Money Making Mami’ waren meteen een schot in de roos en naast Dour kan je deze zomer ook genieten van haar oldschool hiphop meets grime op Rock Werchter, Lokerse Feesten en Pukkelpop.

Fabien Leclercq (Le Motel) is een van de drijvende krachten achter de Belgische hiphop- en rapscene. De hyperactieve producer en beatmaker uit Brussel combineert etnische sounds met hiphop, jazz en techno, en vormde de afgelopen jaren een onafscheidelijk duo met rapper Roméo Elvis. Na een geslaagde passage in 2016 keert Fabien dit jaar terug naar Dour met een nieuwe audiovisuele ervaring én met VJ Antoine De Schuyter.

De muziek van Lenny Pistol is niet in één genre onder te brengen: hiphop, Lo-Fi pop, noem maar op. Het meest recente werk van de jonge twintiger bestaat uit verfijnde en minimalistische elektrocomposities. Hij komt in Dour zijn eerste EP ‘Pistil Boy’ voorstellen, dat dit jaar op het label Luik Records werd uitgebracht.

 

share

Haben Sie Fragen?

Unser Customer Service hilft Ihnen so schnell wie möglich.

 

Kontaktieren Sie uns