short film
Oproep voor projecten: werk uw scenario uit met de hulp van experts!
December 22, 2021

Bent u een scenarist? En droomt u ervan om uw project uit te werken met de hulp van internationale regisseurs en producenten? Wacht niet langer en neem deel aan deze oproep voor projecten.

Internationaal Filmfestival van Marseille

Sabam for Culture is een samenwerking aangegaan met het Internationaal Filmfestival van Marseille, dat plaatsvindt van 4 tot 9 april 2022. Voor de volgende editie heeft de organisatie een uniek initiatief op touw gezet: de Espace Kiosque. Waarom? Om jonge creatieve geesten uit de audiovisuele wereld een handje te helpen en professionals uit die sector met elkaar in contact te brengen. 

Oproep voor scenaristen

Droomt u er als scenarist van om goede raad te krijgen van doorgewinterde producenten, die u bovendien kunnen vertellen hoe haalbaar uw project is?

Als u nog geen contract getekend hebt met een productiehuis, reageer dan op de oproep voor de Espace Kiosque.

Alle voorwaarden nalezen en uw project indienen, doet u hier.

Uiterste datum voor inschrijvingen: 17 januari 2022.

Sabam neemt een deel van uw deelname- en reiskosten op zich.

Film en muziek

Het Filmfestival van Marseille is ook een Europese conferentie voor muzikale composities. Professionele componisten leggen er contact met regisseurs en producenten die op zoek zijn naar een componist voor hun filmproject. 

Aan de editie van vorig jaar hielden een aantal Belgische componisten een mooie internationale opdracht over:

  • Sarah Triquet zal de muziek componeren voor de animatiekortfilm 'LES ASTRES IMMOBILES' van Noémi Gruner en Séléna Picque (Frankrijk/België).
  • Tom Bourgeois zal de muziek componeren voor de langspeeldocumentaire 'THE CENTER OF THE WORD' van Marko Santic (Kroatië).
  • Eloi Ragot zal de muziek componeren voor de speelfilm 'MORENITA' van Diana Velencia en Gabriela Ortega (Dominicaanse Republiek, Mexico, VS)

Wilt u dergelijke ontmoetingen tijdens het festival niet missen?

Binnenkort volgt er een oproep. Bij Sabam for Culture kunt u bovendien terecht voor begeleiding, ondersteuning en financiering.

 

share

Do you have any questions?

Our Customer Service will gladly assist you as soon as possible.

 

Contact us