Onze medewerkers zullen op donderdag 26 (Hemelvaartsdag) en vrijdag 27 (brugdag) mei telefonisch niet bereikbaar zijn. U kan ons uiteraard steeds contacteren via member@sabam.be.

Stock - Literature
Boekenbeurs 2018 – Sabam trakteert op extra leestijd
oktober 22, 2018

Na het succes in 2016 en 2017 kon een derde editie van onze auteurs-lezers actie met Confituur, het Verbond voor Onafhankelijke Boekhandels, niet uitblijven op de Antwerpse Boekenbeurs.
Vorig jaar las u zo nog meer van Alicja Gescinska, Hilde Vandermeeren, Dirk Vanderlinden, Guy Didelez of Wally De Doncker.

Dit jaar richten we onze spots op een doorwinterde antropologe en jeugdauteur, genomineerd voor de Boekenleeuw 2018, een 60 lentes tellend toptalent/“Slagerszoon met brilletje”, een zoetgevooisde stem met een veelbelovend literair debuut, een “Kampioen-striptekenaar” en de bedenkster van een heuse "Wintertrilogie".


Enkele gelukkige kopers met net die juiste timing, maken kans op een extraatje van één van deze kanjers. Kom dus zeker langs bij onderstaande signeersessies en lezingen. En wie weet keert u huiswaarts met een bonusportie leesvoer van uw favoriete schrijver, vriendelijk aangeboden door zijn of haar auteursvereniging Sabam. Een goodiebag van Sabam & Confituur krijgt u er bovenop. Van harte welkom!


29 oktober

Marita de Sterck

Hoe wreed schoon kan een sprookje zijn? Marita de Sterck maakt er een levenswerk van om het uit te zoeken. Samen met illustrator Jonas Thys signeert ze van 12:30 tot 14:00 op de stand van Polis – Pelckmans (zaal 1, stand 116). Om 15u vertelt ze in zaal 3 (Atelier, stand 323) uit het genomineerde “Wreed schoon, volkssprookjes op reis”, Jonas Thys illustreert live en geeft een workshop volksverhalen illustreren. Wij duimen alvast voor een Boekenleeuw!


Pen Stewart

Tijdens een interactieve lezing op de stand van Creatief Schrijven geeft auteur, illustrator en kunstschilder Pen Stewart van 14u tot 15:30 praktische tips en advies en helpt ze schrijftalent op weg in de zoektocht naar een uitgever.  Vijf willekeurige bezoekers van haar lezing ontvangen van ons een exemplaar van haar fantasyroman “Wintercode”, het eerste deel uit haar “Wintertrilogie”.

 

1 november


Hec Leemans

Van 11:00 tot 13:00 signeert striptekenaar en auteur Hec Leemans, bekend van ondermeer “Bakelandt”, “Kowalsky” en  “FC De Kampioenen”, op de stand van Standaard uitgeverij (403, 404 en 422). Hecs beststeller-reeks is toe aan album nummer honderd!


Tom Lanoye

60 lentes viert romancier, dichter, columnist, scenarist en theaterauteur Tom Lanoye met zijn pen. “Lanoye 60, groepsportret met brilletje” is een parel van een jubileumboek.
Tom signeert van 13:00 tot 15:00 op de stand van Pelckmans uitgevers (113, 115, 116, 117)

3 november

Hannelore Bedert

Ondersteund door een Sabambeurs voor veelbelovend debuut, publiceerde nachtegaal Hannelore Bedert haar eerste roman. “Lam” ligt vanaf volgende week te blinken in Antwerp Expo.
Hannelore signeert van 15:00 tot 17:00 bij Standaard Uitgeverij (Stands 403, 404, 422)

 

Afspraak op de Boekenbeurs!

www.boekenbeurs.be

 

 

 

  

 

 

share

Niet gevonden wat u zocht?

We helpen u graag verder.

 

Contacteer ons