live(stream) concerts
Boost uw artistiek budget bij een live(stream) concert
mei 4, 2021

De culturele sector start stilaan weer op. Her en der worden de eerste initiatieven al aangekondigd en starten de voorbereidingen. Daarom heeft Sabam for Culture besloten haar beurs voor de aanvulling van het artistiek budget bij een livestream concert vanaf nu ook uit te breiden naar live concerten!

Op die manier dragen we ons steentje bij aan de relance en geven we dat extra duwtje in de rug. 


Tot € 300 per concert

Overweegt u door de huidige crisis om in een afgeslankte bezetting op te treden? Dat is natuurlijk verre van ideaal en geen oplossing op lange termijn. Daarom kan u aanspraak maken op deze beurs. Wat dit concreet inhoudt? 

 

  • U ontvangt een aanvulling op uw artistiek budget van maximaal € 300 per concert. 
  • U kan in 2021 maar liefst drie keer aanspraak maken op deze beurs. 

Op die manier krijgt u voldoende financiële ruimte om aan te treden met een volwaardige bezetting. Of om een extra muzikant of technicus in te schakelen. 


Dien uw dossier in

In de eerste plaats richten we ons met deze beurs op artiesten die een aanvulling op hun artistiek budget het meest nodig hebben. Een extra muzikant of technicus aantrekken moedigen we natuurlijk ook aan.  

Speelt u met een volwaardige bezetting? Dan kan u deze beurs ook aanwenden om de gage per muzikant of technicus te verhogen.

Waar wacht u nog op? Ontdek de voorwaarden en dien uw dossier in!
 

share

Niet gevonden wat u zocht?

We helpen u graag verder.

 

Contacteer ons