Onze kantoren zijn dan wel nog gesloten tot 31 augustus en onze medewerkers werken thuis, toch blijven we u met raad en daad bijstaan. Uw auteursrechten worden ook zoals gepland uitbetaald.

Hebt u een vraag? Raadpleeg onze handige lijst van veelgestelde vragen. Vindt u geen antwoord op uw vraag? Contacteer ons dan via het contactformulier. Zo wordt uw vraag met prioriteit behandeld. Wilt u toch liever telefoneren met ons? Tot 31 augustus kan dat elke werkdag van 9u30 tot 13u op het nummer 02 286 84 84.

Singers
Boost uw artistiek budget met onze nieuwe muziekbeurs
juli 14, 2020

We moeten er geen doekjes om winden: uw inkomsten als artiest lijden enorm onder de coronamaatregelen. Sabam for Culture is zich hiervan bewust en wil u een financieel duwtje in de rug geven zodat uw concerten zeker niet aan kwaliteit moeten inboeten.

Overweegt u door de huidige crisis om in een afgeslankte bezetting op te treden om zo kosten te besparen? Dat is natuurlijk verre van ideaal en ook geen oplossing op lange termijn!

Daarom kan u voortaan gebruik maken van deze nieuwe beurs van Sabam for Culture, waarbij u een aanvulling op uw artistiek budget krijgt van 300 euro per concert en dit tot drie keer toe, gespreid over de zomer. Op die manier beschikt u over de financiële ruimte om bijvoorbeeld met een muzikant of technicus meer aan te treden dan u eerst had voorzien.

Klik hier voor meer info en alle voorwaarden.

share

Niet gevonden wat u zocht?

We helpen u graag verder.

 

Contacteer ons