Onze kantoren zijn dan wel nog gesloten tot 31 augustus en onze medewerkers werken thuis, toch blijven we u met raad en daad bijstaan. Uw auteursrechten worden ook zoals gepland uitbetaald.

Hebt u een vraag? Raadpleeg onze handige lijst van veelgestelde vragen. Vindt u geen antwoord op uw vraag? Contacteer ons dan via het contactformulier. Zo wordt uw vraag met prioriteit behandeld. Wilt u toch liever telefoneren met ons? Dat kan elke werkdag van 9u30 tot 13u en van 14u tot 15u30 op het nummer 02 286 84 84.

enquete
CISAC ijvert voor meer gendergelijkheid en inclusie
juni 6, 2019

CISAC lanceerde vorig jaar Women@CISAC. Met dit programma ijvert de overkoepelende organisatie van auteursverenigingen wereldwijd voor meer gendergelijkheid en inclusie binnen de CISAC-gemeenschap.

Om een beter inzicht te krijgen in de problemen die spelen, het bewustzijn te verhogen en meer data te verkrijgen, werd een comité opgericht dat bestaat uit leden van de verschillende CISAC-organen. Met de hulp van dit comité werd vervolgens een enquête voorbereid die een duidelijker inzicht in de noden van de gemeenschap moet opleveren.

Hebt u een paar minuutjes? Vul de enquête dan zeker in. Dit kan nog tot en met 14 juni.

share

Niet gevonden wat u zocht?

We helpen u graag verder.

 

Contacteer ons