Onze kantoren zijn dan wel nog gesloten tot 31 augustus en onze medewerkers werken thuis, toch blijven we u met raad en daad bijstaan. Uw auteursrechten worden ook zoals gepland uitbetaald.

Hebt u een vraag? Raadpleeg onze handige lijst van veelgestelde vragen. Vindt u geen antwoord op uw vraag? Contacteer ons dan via het contactformulier. Zo wordt uw vraag met prioriteit behandeld. Wilt u toch liever telefoneren met ons? Dat kan elke werkdag van 9u30 tot 13u en van 14u tot 15u30 op het nummer 02 286 84 84.

La Sabam soutient le court métrage belge francophone à Paris
Franstalige kortfilms dingen in Parijs naar Sabamprijs
juni 11, 2019

Vorige week organiseerde het Centre Wallonie-Bruxelles, een organisatie die kunstenaars uit de Franse Gemeenschap promoot in Frankrijk, zijn jaarlijks kortfilmfestival Le Court en Dit Long in Parijs. Sabam for Culture houdt van film en steunt dit evenement dus met plezier.

Zes films, die eerder uit een honderdtal kortfilms werden geselecteerd, gingen er de strijd aan met elkaar en maakten kans op een Sabamprijs van € 1.500 voor de beste regie.

Catherine Cosme sleepte de prijs in de wacht met haar film FAMILLE (Helicotronc, Doo Bop, met de steun van het Centre du Cinéma et de l’Audiovisuel). Proficiat!

 

La Sabam soutient le court métrage belge francophone à Paris

share

Niet gevonden wat u zocht?

We helpen u graag verder.

 

Contacteer ons