Onze kantoren zijn dan wel nog gesloten tot 30 september en onze medewerkers werken thuis, toch blijven we u met raad en daad bijstaan. Uw auteursrechten worden ook zoals gepland uitbetaald.

Hebt u een vraag? Raadpleeg onze handige lijst van veelgestelde vragen. Vindt u geen antwoord op uw vraag? Contacteer ons dan via het contactformulier. Zo wordt uw vraag met prioriteit behandeld. Wilt u toch liever telefoneren met ons? Tot 30 september kan dat elke werkdag van 9u30 tot 13u op het nummer 02 286 84 84.

Maakt u een webserie? Sabam for Culture investeert in uw project!
september 10, 2020

Sabam for Culture volgt de nieuwe trends in de audiovisuele sector op de voet en biedt makers van nieuwe webseries een beurs van 1.000 euro aan. Waarom? Om alternatieve concepten aan te moedigen, creatief talent extra kansen te bieden en de sector te helpen heropstarten. 

Werkt u aan een webserie en hebt u een financieel duwtje in de rug nodig? Dien dan nu uw aanvraag in.
 
Voorwaarden

  • U bent of wordt lid van Sabam.
  • U geeft het werk tijdig aan en zorgt ervoor dat het voor minstens 50% tot het Sabamrepertoire behoort.
  • Het project bevindt zich minstens in de preproductiefase.
  • Deze beurs is enkel geldig voor originele creaties van minstens 5 afleveringen (minimale duurtijd van 30 minuten voor de volledige webserie).
  • Er moet sprake zijn van een samenhangend verhaal tussen de individuele afleveringen.
  • Er is een productiehuis betrokken bij de ontwikkeling van de webserie OF de betrokken auteur(s) hebben al minstens één gedistribueerde kortfilm gerealiseerd OF de betrokken auteur(s) zijn afgestudeerd aan een erkende filmschool.
  • De webserie moet door een externe partij verspreid worden. Is deze externe partij een omroep? Dan is het belangrijk om aan te tonen dat de omroep in kwestie niet instaat voor de volledige financiering van het project (als producent of coproducent).

Meer info over de inhoud van uw aanvraag, de deadlines en wat we van u verwachten leest u hier.

Geïnteresseerd?
Voldoet u aan de voorwaarden, wenst u een aanvraag in te dienen of hebt u een bijkomende vraag?
Stuur een e-mail naar sabamforculture@sabam.be.
 

share

Niet gevonden wat u zocht?

We helpen u graag verder.

 

Contacteer ons