De Kiekeboes aan zee

share

Merho presents: “De Kiekeboes en de zee”

augustus 2, 2017

Geen doorsneevakantie voor De Kiekeboes deze zomer. De bekendste stripfamilie van het land viert haar 40ste verjaardag verder aan zee. Geestelijke vader Merho stelde eigenhandig een overzichtstentoonstelling samen, aan de hand van originelen, inspiratiemateriaal, archiefbeelden, schaalmodellen en merchandising.

In de loop der jaren verwerkte Merho de zee immers op verschillende manieren in zijn verhalen. De Belgische kust maar ook allerlei exotische stranden passeren de revue. Typische zee-gerelateerde onderwerpen als monokini zonnen en frigoboxtoeristen komen aan bod, net als vakantieliefjes en de cruises die Merho zelf regelmatig maakt. De expo geeft een blik achter de schermen van Merho en de Kiekeboes. Je ontdekt er hoe hij te werk gaat en waar hij zijn inspiratie haalt.
“De Kiekeboes en de zee” is nog tot 31 augustus te bewonderen in het Wielingencentrum van Wenduine (Rotonde).

Naast deze tentoonstelling verscheen Kiekeboes-special “Hoezee”. Dit vakantieboek bevat fun voor de hele familie aan, in, naast en op de zee.

Nog op het kustprogramma: Een exclusieve signeersessie van Merho op 11/8 van 14-16u. Wetende dat hij enkel signeert tijdens de Antwerpse boekenbeurs, is dit een niet te missen gebeurtenis. Terzelfdertijd staat er een springkastelendorp op de Rotonde van Wenduine. Een heus speel- en stripdorp van de allerleukste stripfiguren (www.ravotdag.be).

Verder doen de Kiekeboes mee in de decors van “3D World” van 24/6 tot 3/9 in Oostende. (TG)

http://www.3dworldbelgium.be/nl/home

Hebt u vragen? Onze Customer Service helpt u graag zo snel mogelijk verder.

 

Contacteer ons