Onze kantoren zijn dan wel nog gesloten tot 31 augustus en onze medewerkers werken thuis, toch blijven we u met raad en daad bijstaan. Uw auteursrechten worden ook zoals gepland uitbetaald.

Hebt u een vraag? Raadpleeg onze handige lijst van veelgestelde vragen. Vindt u geen antwoord op uw vraag? Contacteer ons dan via het contactformulier. Zo wordt uw vraag met prioriteit behandeld. Wilt u toch liever telefoneren met ons? Dat kan elke werkdag van 9u30 tot 13u en van 14u tot 15u30 op het nummer 02 286 84 84.

Stock - Music
MIDEM 2019 – Schrijf u in via Sabam
april 2, 2019

MIDEM in Cannes staat al jaren bekend als een van de grootste muziekbeurzen ter wereld. Hier in contact komen met de juiste mensen kan een serieuze boost betekenen voor uw carrière. Daarom maakt Sabam het haar leden graag zo gemakkelijk mogelijk om hier aanwezig te zijn.

MIDEM vindt dit jaar plaats van 4 tot 7 juni en brengt de internationale muzieksector opnieuw samen in het Palais des Festivals in Cannes. Professionals krijgen er een platform om nieuwe contacten te leggen, deel te nemen aan conferenties en muziek te ontdekken.

 

Inschrijven aan lager tarief - Auteur/componist

Artiesten kunnen zich traditiegetrouw aan een lager tarief inschrijven bij Midem. Maar Sabam doet hier graag nog een schepje bovenop:

  • Voor nieuwkomers die niet aanwezig waren op de edities van 2017 en 2018 zijn er tickets beschikbaar voor 200 €. Inschrijven kan rechtstreeks via Sabam.
  • Voor vaste bezoekers bedraagt de prijs 295 €. Maar u maakt aanspraak op een terugbetaling van 95 € door Sabam.

Dit aanbod is geldig tot 3 juni 2019. Inschrijven kan via sabamforculture@sabam.be met de vermelding of u nieuwkomer bent of niet.

U komt in aanmerking voor bovenstaande beurzen als u vennoot bent van Sabam voor de wereld als auteur/componist.

 

Inschrijven aan lager tarief - Professional

Ook voor professionals uit de muzieksector neemt Sabam een groot deel van de kosten op zich waardoor u zich kan inschrijven aan een verlaagd tarief:

  • Voor 20 nieuwkomers die niet aanwezig waren op de edities van 2017 en 2018 zijn er tickets beschikbaar voor 325 € in plaats van 825 €.
  • Voor vaste bezoekers bedraagt de prijs 475 € in plaats van 825 €. Maar u maakt aanspraak op een terugbetaling van 150 € door Sabam.

Dit aanbod is geldig tot 3 juni 2019. Inschrijven kan via sabamforculture@sabam.be met de vermelding of u nieuwkomer bent of niet.

U komt in aanmerking voor bovenstaande beurzen als u vennoot bent van Sabam voor de wereld (uitgeverij) of indien u leden van Sabam voor de wereld vertegenwoordigt (platenfirma / manager / A&R).

 

share

Niet gevonden wat u zocht?

We helpen u graag verder.

 

Contacteer ons