Om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, werken al onze medewerkers momenteel van thuis. De kantoren zijn dan ook gesloten tot en met 5 juni. Hebt u een vraag? Raadpleeg onze handige lijst van veelgestelde vragen. Vindt u niet het antwoord dat u zoekt? Contacteer ons dan via het contactformulier. Zo wordt uw vraag met prioriteit behandeld. Wilt u ons toch telefonisch bereiken? Dat kan elke werkdag van 9u30 tot 13u en van 14u tot 15u30, op het nummer 02 286 84 84.

Omwille van onderhoudswerken zijn onze eServices niet beschikbaar van woensdag 27 mei om 17u tot donderdag 28 mei om 9u. Bedankt voor uw begrip!

‘Niet schieten’ en ‘Girl’ grote kanshebbers voor Ensors
‘Niet schieten’ en ‘Girl’ grote kanshebbers voor Ensors
juli 12, 2019

Woensdag werden de nominaties van de Ensors bekendgemaakt, de Vlaamse filmprijzen die met de steun van Sabam For Culture worden uitgereikt tijdens de slotavond van het Filmfestival van Oostende op 14 september.

‘Niet schieten’ van Stijn Coninx en ‘Girl’ van Lukas Dhont maken elk kans op 9 Ensors en zijn daarmee de grote favorieten. Verder is ook ‘Engel’ van Koen Mortier 6 keer genomineerd. De film is gebaseerd op een boek van Dimitri Verhulst over een gevallen wielerheld. Bij de tv-series slepen ‘Studio Tarara’ en ‘De dag’ de meeste nominaties in de wacht.

Bekijk de volledige lijst van de genomineerden.

 

share

Niet gevonden wat u zocht?

We helpen u graag verder.

 

Contacteer ons