Om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, werken al onze medewerkers momenteel van thuis. De kantoren zijn dan ook gesloten tot en met 5 juni. Hebt u een vraag? Raadpleeg onze handige lijst van veelgestelde vragen. Vindt u niet het antwoord dat u zoekt? Contacteer ons dan via het contactformulier. Zo wordt uw vraag met prioriteit behandeld. Wilt u ons toch telefonisch bereiken? Dat kan elke werkdag van 9u30 tot 13u en van 14u tot 15u30, op het nummer 02 286 84 84.

Omwille van onderhoudswerken zijn onze eServices niet beschikbaar van woensdag 27 mei om 17u tot donderdag 28 mei om 9u. Bedankt voor uw begrip!

Sabam steunt muziekauteurs in het buitenland met exportbeurzen
Nieuwe Sabambeurs voor Belgische artiesten die optreden binnen het kader van Liveurope
februari 22, 2019

Sabam For Culture is trots op haar samenwerking met Liveurope en geeft haar leden een duwtje in de rug wanneer ze een concert spelen dat door Liveurope gesteund wordt. Liveurope, dat gecoördineerd wordt door de Ancienne Belgique, verzamelt 14 Europese concertzalen met als doel jong Europees talent te laten doorstromen. Liveurope, dat in 2014 met Europese steun werd opgericht, heeft in totaal al meer dan 1.800 Europese artiesten en een klein honderdtal Belgische artiesten ondersteund, waaronder BRNS, Témé Tan, J. Bernardt, It It Anita, Phoenician Drive, Intergalactic Lovers, Black Wave, Charlotte de Witte, enz.

 

Steun voor Belgische artiesten die lid zijn van Sabam

Omdat de steun van Liveurope rechtstreeks naar concertzalen gaat, lanceert Sabam nu een beurs voor Belgische artiesten die bij haar zijn aangesloten. Concreet krijgen Sabamleden die een buitenlands concert spelen met het Liveurope label hulp bij allerlei soorten kosten, zoals transport, accommodatie, productie en promotie.
Met deze beurs creëert Sabam For Culture optimale omstandigheden om het succes van het Belgische muziekrepertoire te vergroten in enkele van de beste concertzalen in Europa (o.a. in Oslo, Boedapest, Lissabon en Londen).

Wilt u meer weten over de voorwaarden van deze beurs? Neem een kijkje op deze pagina.

 

Een samenwerking van Sabam For Culture & Liveurope

share

Niet gevonden wat u zocht?

We helpen u graag verder.

 

Contacteer ons