U kunt op ons rekenen. Uw auteursrechten worden zoals gepland uitbetaald. Lees wat we verder voor u doen.
Hebt u een vraag? Vind het antwoord in onze FAQ’s of gebruik dit contactformulier. Bellen kan u elke werkdag van 9u30 tot 13u op 02 286 84 84.

Sabam steunt muziekauteurs in het buitenland met exportbeurzen
Nieuwe Sabambeurs voor Belgische artiesten die optreden binnen het kader van Liveurope
februari 22, 2019

Sabam For Culture is trots op haar samenwerking met Liveurope en geeft haar leden een duwtje in de rug wanneer ze een concert spelen dat door Liveurope gesteund wordt. Liveurope, dat gecoördineerd wordt door de Ancienne Belgique, verzamelt 14 Europese concertzalen met als doel jong Europees talent te laten doorstromen. Liveurope, dat in 2014 met Europese steun werd opgericht, heeft in totaal al meer dan 1.800 Europese artiesten en een klein honderdtal Belgische artiesten ondersteund, waaronder BRNS, Témé Tan, J. Bernardt, It It Anita, Phoenician Drive, Intergalactic Lovers, Black Wave, Charlotte de Witte, enz.

 

Steun voor Belgische artiesten die lid zijn van Sabam

Omdat de steun van Liveurope rechtstreeks naar concertzalen gaat, lanceert Sabam nu een beurs voor Belgische artiesten die bij haar zijn aangesloten. Concreet krijgen Sabamleden die een buitenlands concert spelen met het Liveurope label hulp bij allerlei soorten kosten, zoals transport, accommodatie, productie en promotie.
Met deze beurs creëert Sabam For Culture optimale omstandigheden om het succes van het Belgische muziekrepertoire te vergroten in enkele van de beste concertzalen in Europa (o.a. in Oslo, Boedapest, Lissabon en Londen).

Wilt u meer weten over de voorwaarden van deze beurs? Neem een kijkje op deze pagina.

 

Een samenwerking van Sabam For Culture & Liveurope

share

Niet gevonden wat u zocht?

We helpen u graag verder.

 

Contacteer ons