lecture vivante
Organiseert u een lezing of theatervoorstelling? Vraag uw beurs aan!
oktober 5, 2021

Na een grotendeels verloren voorjaar kunt u weer volop het beste van uzelf geven voor een écht publiek. Dat doet ons bijzonder veel plezier. Geeft u een lezing of organiseert u een theatervoorstelling? Dan geven we u heel graag een extra duwtje in de rug! 

Lezingen

Geeft u een lezing van uw literaire werken? Vanuit Sabam for Culture willen we uw activiteiten stimuleren en stellen we ons garant voor een eerlijke vergoeding. 

Daarom voorzien we nog tot eind 2021 een bijkomende vergoeding van 100 euro voor elke lezing die u geeft in een professionele context. Ook lezingen die online gestreamd worden, komen in aanmerking.

Ontdek de voorwaarden en vraag uw beurs aan.

Theater- en dansvoorstellingen

Theaterzalen en culturele centra bruisen weer van leven. Hier en daar zijn er wel nog beperkingen. Ook brengt het veilig organiseren van voorstellingen extra kosten met zich mee. En vraagt het meer inspanningen van acteurs, technici en andere medewerkers.

Sabam for Culture wil die inspanning belonen. Tot eind 2021 maakt u voor uw voorstelling kans op een extra vergoeding van 250 euro per persoon, met een maximum van 750 euro per gezelschap

Ontdek of u in aanmerking komt en vraag uw beurs aan!

U kan op ons blijven rekenen.

#wevegotyourback

share

Niet gevonden wat u zocht?

We helpen u graag verder.

 

Contacteer ons