Onze kantoren zijn dan wel nog gesloten tot 30 september en onze medewerkers werken thuis, toch blijven we u met raad en daad bijstaan. Uw auteursrechten worden ook zoals gepland uitbetaald.

Hebt u een vraag? Raadpleeg onze handige lijst van veelgestelde vragen. Vindt u geen antwoord op uw vraag? Contacteer ons dan via het contactformulier. Zo wordt uw vraag met prioriteit behandeld. Wilt u toch liever telefoneren met ons? Tot 30 september kan dat elke werkdag van 9u30 tot 13u op het nummer 02 286 84 84.

World Soundtrack Awards
Pierre Charles wint Sabam Award op World Soundtrack Awards
oktober 21, 2019

Tijdens de World Soundtrack Awards won de Amerikaanse jazzpianist en componist Pierre Charles de Sabam Award ter waarde van 2.500 euro voor Most Original Composition by a Young International Composer.

Charles kreeg deze prijs uit handen van Sabam-CEO Carine Libert voor de muziek die hij schreef voor de donkere thriller ‘Don’t Look Now’ van Nicolas Roeg.

Charles maakte al naam voor zichzelf door te spelen met grote namen uit de jazzwereld als Rodney Whitaker, Michael Dease, Sean Dobbins, Diego Rivera, Randy Napoleon en Brian Lynch, Louis Hayes. In 2016 vond Charles een nieuwe roeping als filmcomponist en schreef hij op twee jaar tijd muziek voor vier kortfilms. Tussendoor vond hij ook nog tijd om het instrumentaal album ‘Better’ uit te brengen. Een plaat die meteen in de top 50 iTunes Jazz Charts belandde.

Momenteel werkt Charles samen met Emmywinnaar Kris Bowers aan de Netflixserie ‘Raising Dion’ en het derde seizoen van ‘Dear White People’. Eerder werkte hij ook al mee aan ‘For The People’, ‘Black Monday’ en de Netflixhit ‘When They See Us’.

share

Niet gevonden wat u zocht?

We helpen u graag verder.

 

Contacteer ons