Om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, werken al onze medewerkers momenteel van thuis. De kantoren zijn dan ook gesloten tot en met 5 juni. Hebt u een vraag? Raadpleeg onze handige lijst van veelgestelde vragen. Vindt u niet het antwoord dat u zoekt? Contacteer ons dan via het contactformulier. Zo wordt uw vraag met prioriteit behandeld. Wilt u ons toch telefonisch bereiken? Dat kan elke werkdag van 9u30 tot 13u en van 14u tot 15u30, op het nummer 02 286 84 84.

Omwille van onderhoudswerken zijn onze eServices niet beschikbaar van woensdag 27 mei om 17u tot donderdag 28 mei om 9u. Bedankt voor uw begrip!

playlocal
#PlayLocal met een playlist van Sabam for Culture vol Belgische muziek!
maart 27, 2020

Gisteren lanceerde Belgian Entertainment Association (BEA) de campagne #PlayLocal. Het doel? Een oproep om lokaal talent te ondersteunen. Sabam For Culture steunt deze actie met een speellijst vol Belgische muziek.

De coronacrisis heeft ernstige gevolgen voor onze Belgische muziekindustrie. Concerten en festivals worden massaal afgelast, releases worden uitgesteld en platenwinkels sluiten verplicht de deuren. De culturele sector valt zo goed als stil en dat voelen onze artiesten.

Onder de noemer #PlayLocal worden tal van initiatieven op touw gezet om Belgische artiesten een hart onder de riem te steken. Ook jij kan helpen! Door hun muziek te kopen of online te streamen bijvoorbeeld.

Sabam For Culture lanceert een playlist met 100% muziek van eigen bodem. Elke week voegen we een nieuwe reeks nummers toe. Volg een van onderstaande lijsten en luister mee naar talent van eigen bodem!

Spotify: #PlayLocal: feel-good Music

Deezer: #PlayLocal: feel-good Music

#PlayLocal is een initiatief van BEA Music en wordt door de hele muzieksector gedragen.

 

share

Niet gevonden wat u zocht?

We helpen u graag verder.

 

Contacteer ons