micro
Schrijf u in voor de digitale gewone algemene vergadering van 17 mei 2021
april 27, 2021

Sabam nodigt haar aandeelhouders uit op de gewone algemene vergadering die plaatsvindt op maandag 17 mei 2021 om 14 u in het Thon Hotel EU (Wetstraat 75 – 1040 Brussel).

Door de aanhoudende coronacrisis, en de overheidsmaatregelen die momenteel geen bijeenkomsten toestaan, kan u de algemene vergadering dit jaar niet fysiek bijwonen.

Daarom nodigen wij u uit om digitaal deel te nemen via het internetplatform Lumi AGM van Lumi Global. Op die manier kan u live de besprekingen volgen en, indien u daarover beschikt, uw stemrecht uitoefenen. Dit platform staat u bovendien ook toe om vragen stellen.

Nuttige documenten:

Schrijf u in of dien uw volmacht in tot en met 7 mei 2021.

Gebruik daarvoor het aanwezigheidsbericht voor natuurlijke personen of rechtspersonen. Of maak gebruik van het volmachtformulier. Via MyProfile in uw MySabam-account kan dat ook eenvoudig online.

Na het afsluiten van de inschrijvingen, en ten laatste op 14 mei 2021, ontvangt u een gepersonaliseerde login en een uniek wachtwoord om deel te nemen aan de digitale gewone algemene vergadering.  

Transparantieverklaring

Bestuurders en leden van het managementcomité van beheersverenigingen zijn wettelijk verplicht om jaarlijks een individuele transparantieverklaring af te leggen.

Hoe u inzage kan krijgen in deze documenten leest u hier.

Hebt u vragen?

Contacteer onze juridische dienst via algemene.vergadering@sabam.be
Of bel: 32 (0)2 286 82 44

share

Niet gevonden wat u zocht?

We helpen u graag verder.

 

Contacteer ons