Onze kantoren zijn dan wel nog gesloten tot 31 augustus en onze medewerkers werken thuis, toch blijven we u met raad en daad bijstaan. Uw auteursrechten worden ook zoals gepland uitbetaald.

Hebt u een vraag? Raadpleeg onze handige lijst van veelgestelde vragen. Vindt u geen antwoord op uw vraag? Contacteer ons dan via het contactformulier. Zo wordt uw vraag met prioriteit behandeld. Wilt u toch liever telefoneren met ons? Tot 31 augustus kan dat elke werkdag van 9u30 tot 13u op het nummer 02 286 84 84.

Tweede aflevering van In Focus: ‘Dear family’ van Justine Cappelle en Jordan Vanschel
Tweede aflevering van In Focus: ‘Dear family’ van Justine Cappelle en Jordan Vanschel
januari 10, 2020

In Focus is een samenwerking tussen VRT, NTGent en Sabam for Culture. In drie afleveringen krijgen drie jonge, beginnende filmduo’s de kans om het centrale thema van drie verschillende theatervoorstellingen open te trekken voor een breder publiek.

De tweede aflevering is de kortfilm ‘Dear family’ van Sabamlid Justine Cappelle en Jordan Vanschel. Het familieportret vormt daarbij de rode draad. Naar welk ideaal streeft men als familie en wat moet zo’n familieportret uitstralen, of net verbergen, naar de buitenwereld toe?

Deze kortfilm kadert in het theaterstuk ‘Familie’, dat gebaseerd is op een waargebeurd familiedrama waarbij een voltallig gezin zich van het leven berooft. Het stuk wordt opgevoerd door een echt gezin: An Miller, Filip Peeters en hun twee dochters.

Hebt u de eerste aflevering gemist? Geen probleem! Klik hier.

 

DEAR FAMILY from Justine Cappelle on Vimeo.

share

Niet gevonden wat u zocht?

We helpen u graag verder.

 

Contacteer ons