Om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, werken al onze medewerkers momenteel van thuis. De kantoren zijn dan ook gesloten tot en met 5 juni. Hebt u een vraag? Raadpleeg onze handige lijst van veelgestelde vragen. Vindt u niet het antwoord dat u zoekt? Contacteer ons dan via het contactformulier. Zo wordt uw vraag met prioriteit behandeld. Wilt u ons toch telefonisch bereiken? Dat kan elke werkdag van 9u30 tot 13u en van 14u tot 15u30, op het nummer 02 286 84 84.

Omwille van onderhoudswerken zijn onze eServices niet beschikbaar van woensdag 27 mei om 17u tot donderdag 28 mei om 9u. Bedankt voor uw begrip!

Algemene vergadering - Maandag 18 mei 2020 om 14u
Uitstel van de buitengewone en gewone algemene vergadering van Sabam naar 31 augustus 2020
april 27, 2020

De jaarlijkse algemene vergadering van Sabam was gepland op 18 mei. Maar door de maatregelen die de overheid ons oplegt in het kader van de Covid-19-pandemie, kunnen we niet anders dan de vergadering uitstellen.

Dat mag omdat de regering uitzonderlijke maatregelen heeft genomen zodat vennootschappen en verenigingen hun jaarlijkse algemene vergadering kunnen organiseren. Een van die maatregelen is dat de wettelijke termijnen worden verlengd. En dus heeft het bestuursorgaan van Sabam beslist om de algemene vergadering te verplaatsen naar 31 augustus 2020. Op die manier kunnen we u in optimale omstandigheden ontvangen.

U mag de oproepingsbrief tot onze algemene vergadering tegen 11 augustus verwachten. Wij herinneren u er graag nog aan dat enkel de aandeelhouders kunnen stemmen die uiterlijk 60 kalenderdagen vóór de datum van de algemene vergadering hun aandeel hebben volgestort (d.w.z. ten laatste op 2 juli 2020).

Hebt u vragen? Aarzel dan niet om contact op te nemen met onze juridische dienst op het nummer 02/28.68.396 of via algemene.vergadering@sabam.be.

share

Niet gevonden wat u zocht?

We helpen u graag verder.

 

Contacteer ons