Onze kantoren zijn dan wel nog gesloten tot 31 augustus en onze medewerkers werken thuis, toch blijven we u met raad en daad bijstaan. Uw auteursrechten worden ook zoals gepland uitbetaald.

Hebt u een vraag? Raadpleeg onze handige lijst van veelgestelde vragen. Vindt u geen antwoord op uw vraag? Contacteer ons dan via het contactformulier. Zo wordt uw vraag met prioriteit behandeld. Wilt u toch liever telefoneren met ons? Dat kan elke werkdag van 9u30 tot 13u en van 14u tot 15u30 op het nummer 02 286 84 84.

Audiovisual 01
Videoclips van Bazart, Zwangere Guy en Faces On TV met steun van Sabam For Culture
december 11, 2019

Een tijdje geleden riep Sabam een nieuwe beurs in het leven om te helpen bij de productie van een videoclip of live sessie.

Ondertussen zijn de eerste beurzen toegekend en hebben Bazart, Zwangere Guy en Faces On TV al gebruik kunnen maken van dit financieel duwtje in de rug.

Faces On TV over de steun:
"Een straffe videoclip bij een nummer is tegenwoordig een grote meerwaarde. Zo’n video versterkt je song en geeft het nummer een extra dimensie. Ik ben blij dat ik met de steun van Sabam een videoclip bij het nummer ‘Womba’ kon maken."

Benieuwd naar de video’s? U kan ze hieronder bekijken.

Meer weten over de beurs? Klik hier.

 

share

Niet gevonden wat u zocht?

We helpen u graag verder.

 

Contacteer ons