Vous cherchez un compositeur pour votre nouvelle réalisation audiovisuelle ? Tentez votre chance au Brussels Short Film Festival
Zoekt u een componist voor uw nieuw audiovisueel project? Waag uw kans op het Brussels Short Film Festival
juni 30, 2020

Tijdens de 23ste editie van het Brussels Short Film Festival (BSFF) organiseert Sabam for Culture voor de vijfde keer op rij een ‘Musical Date’ in samenwerking met het BSFF.

Doel van dit event?

Samenwerking tussen componisten en regisseurs stimuleren, hen de kans geven om elkaar te ontmoeten en ideeën uit te wisselen.

Hoe verloopt deze Musical Date?

Op basis van een scenario worden eerst vijf regisseurs/producers geselecteerd om aan de ontmoetingen deel te nemen. Zij ontmoeten dan de twee componisten die meewerken aan deze editie, Liesa Van der Aa (Cargo, Eva) en Fabien Leclercq aka Le Motel (Binti, Rosie & Moussa), en krijgen een uur de tijd om hun project voor te stellen en ideeën uit te wisselen over de muzikale compositie. Hierna kiezen de twee componisten elk het scenario waarvoor ze graag de muziek willen maken.

De regisseurs/producers van de twee winnende projecten krijgen een beurs van 2.000 euro, aangeboden door Sabam for Culture.

Deze wordt uitgereikt tijdens de slotceremonie van het festival op 12 september. Het geld dient om de kosten van de compositie en de opnames te dragen.

Inschrijven kan tot 20 juli.

Klik hier voor meer info.

share

Niet gevonden wat u zocht?

We helpen u graag verder.

 

Contacteer ons