Onze kantoren zijn dan wel nog gesloten tot 31 augustus en onze medewerkers werken thuis, toch blijven we u met raad en daad bijstaan. Uw auteursrechten worden ook zoals gepland uitbetaald.

Hebt u een vraag? Raadpleeg onze handige lijst van veelgestelde vragen. Vindt u geen antwoord op uw vraag? Contacteer ons dan via het contactformulier. Zo wordt uw vraag met prioriteit behandeld. Wilt u toch liever telefoneren met ons? Tot 31 augustus kan dat elke werkdag van 9u30 tot 13u op het nummer 02 286 84 84.

Docville
Docville

DOCVILLE is een festival gewijd aan de documentaire film, met een sterke focus op nationale en internationale auteurscinema. Films die niet alleen het hoofd maar ook het hart aanspreken, gemaakt door cineasten met persoonlijkheid en visie. Films die een plek verdienen op het witte doek. DOCVILLE gaat voluit voor verdieping en organiseert talloze inleidingen, nagesprekken en ontmoetingen met makers, duiding en context door experts en DOCVILLE+sessies: debatten en panel-gesprekken rond actuele thema's naar aanleiding van een film op het programma.

share

Niet gevonden wat u zocht?

We helpen u graag verder.

 

Contacteer ons