Onze kantoren zijn dan wel nog gesloten tot 31 augustus en onze medewerkers werken thuis, toch blijven we u met raad en daad bijstaan. Uw auteursrechten worden ook zoals gepland uitbetaald.

Hebt u een vraag? Raadpleeg onze handige lijst van veelgestelde vragen. Vindt u geen antwoord op uw vraag? Contacteer ons dan via het contactformulier. Zo wordt uw vraag met prioriteit behandeld. Wilt u toch liever telefoneren met ons? Dat kan elke werkdag van 9u30 tot 13u en van 14u tot 15u30 op het nummer 02 286 84 84.

Gooikoorts 2020
Gooikoorts 2020

Gooikoorts is hét jaarlijks internationaal folkfestival dat muziek brengt op het raakvlak van traditionele en vernieuwende volksmuziek. Op de festivalweide in Gooik kan je drie dagen genieten van een kwalitatief sterk programma, met zowel jong aanstormend talent als gevestigde topgroepen uit het binnen- en buitenland. Daarnaast kan je volop instrumenten uittesten op de unieke instrumentenbouwersmarkt, rondkuieren op de festivalmarkt, muziek- en dansworkshops volgen en genieten van heerlijke verse maaltijden. Alle informatie vind je op www.gooikoorts.be

share

Niet gevonden wat u zocht?

We helpen u graag verder.

 

Contacteer ons